Az baj, hogyha képtelen vagyok olyan emberrel barátkozni, aki lelkileg nem fog meg?
Figyelt kérdés
Azaz unalmasnak tartom az illetőt, nincs meg benne az a plusz. Max havernak tudnám elképzelni, de nekem fontosak a mély érzelmek,így haverjaim nincsenek . Sajnos elég érzelem orientált ember vagyok. 25n2021. szept. 1. 10:08
A kérdező szavazást indított:
Igen baj.
Nem baj
29 szavazat
1/6 anonim válasza:
Nem tartom gáznak, amíg te nem érzed úgy hogy a kapcsolatokra való igényed rovására megy
2/6 béem válasza:
Szerintem a barátság alapja a lelki rokonság, és nincs azzal semmi baj, ha téged valami annyira foglalkoztat (hivatás, hobbi, eszmevilág stb.), hogy akivel nem tudod ezeket érdemben megosztani, azzal "lepattantok" egymásról. Más kérdés, hogy mind emberek vagyunk, és ha mindenkit az alapján katalogizálsz, hogy neked ki unalmas, ki nem, az félreviszi az ítélőképességet.
3/6 anonim válasza:
És megtudod fogalmazni mi az a plusz?
4/6 anonim válasza:
Az lenne a barátság lényege, hogy egymáshoz passzoló emberek barátkozzanak, nem az, hogy "ezzel a random emberrel most barátok leszünk, hogy legyen (még egy) barátom".
5/6 Senior Séf válasza:
Dehogy baj! A barátság olyan, mint a párkapcsolat. Két összeillő ember szövetsége, csak míg az egyiket a faj-, a másikat a létfenntartási ösztön hívta életre.
6/6 anonim válasza:
Valamiire még jó lesz alapon lehet, hogy érdemes lenne elfogadnod őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!