Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Okosabb vagy az átlagnál?...

Okosabb vagy az átlagnál? Szerénység nélkül, őszintén!

Figyelt kérdés
Mennyi az IQ-d? Egy anonim oldalon nincs sok értelme erről hazudni, szóval kérlek csak akkor írd le, ha tényleg tudod.

2021. aug. 29. 19:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

IQ teszt alapján szerintem átlag alatti, mert én ezeket a körös-négyzetes hülyeségeket sosem értettem, valamint türelmem sincs a 25. ilyen tesztkérdésnél. Utálom a klasszikus IQ teszteket, halál unalmas és a közepétől már csak kattintgatok valamit mert se logikát nem látok benne, se nem köt le.

Értelmi szintem viszont szerintem átlagos vagy egy kicsit felette van, sosem volt bajom a szövegértéssel, egész jó tanuló voltam, egyetemet végeztem tudok érvelni és gondolkodni.

Szóval e kettő alapján az átlagost mondanám, vannak tőlem bőven okosabbak és butábbak is.

2021. aug. 30. 11:09
 22/26 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy nem tudom. Egy relatív. Miben néznénk a tudást. Bár úgy érzem, hogy kicsit átlag alatti. De ekkor belegondolok a sok falusi/városi tahóra, és tudatosul bennem, hogy lazán lehetek átlagos. De teljesen mindegy.
2021. szept. 7. 11:32
 23/26 anonim ***** válasza:
Az intelligencia fontosabb, mint az okosság és az lehet érzelmi is! Lehetsz nagyon okos, de nem biztos hogy érted az életet.
2021. szept. 8. 14:36
 24/26 anonim ***** válasza:

Kitöltöttem két tesztet azon az oldalon, amit a 11-es linkelt.

(98+110)÷2 = 104

Ez a végeredmény. Harmadikat már nem szeretnék kitölteni.

Így az oldal alapján átlagos az IQ szintem és nem is érzem magam különösebben okosnak az átlagnál.

2021. szept. 16. 17:24
 25/26 anonim ***** válasza:
Internetes IQ tesztek nagy része átverés és nem a valós IQ-t igazolja. Ahhoz, hogy megismerjük a valós értéket egy rendesen összeállított tesztet kell kitölteni. Netes oldalakon minden tesztem 160 felett volt, de pszichiáternél amit kitöltöttem csak 141, és ezt nem én mondom, hanem az orvos.
2021. szept. 18. 19:39
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem igazán érdekel. Nem is szoktam méregetni, hogy mennyi az IQ-m. Változtatna valamin? Számomra nem hozna semmilyen változást.

Nekem fontosabb, hogy van néhány dolog, amikben tehetséges vagyok (például: rajzolás, grafikai munkák).

Szerintem mindenkinek van valamihez tehetsége, érzéke, csak meg kell találnia, hogy mihez. Ha úgy érzed, hogy semmihez nincs affinitásod, akkor szerintem csak nem találtad még meg, nem próbáltad még ki magadat elég területen.

2021. okt. 13. 22:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!