Okosabb vagy az átlagnál? Szerénység nélkül, őszintén!
IQ teszt alapján szerintem átlag alatti, mert én ezeket a körös-négyzetes hülyeségeket sosem értettem, valamint türelmem sincs a 25. ilyen tesztkérdésnél. Utálom a klasszikus IQ teszteket, halál unalmas és a közepétől már csak kattintgatok valamit mert se logikát nem látok benne, se nem köt le.
Értelmi szintem viszont szerintem átlagos vagy egy kicsit felette van, sosem volt bajom a szövegértéssel, egész jó tanuló voltam, egyetemet végeztem tudok érvelni és gondolkodni.
Szóval e kettő alapján az átlagost mondanám, vannak tőlem bőven okosabbak és butábbak is.
Kitöltöttem két tesztet azon az oldalon, amit a 11-es linkelt.
(98+110)÷2 = 104
Ez a végeredmény. Harmadikat már nem szeretnék kitölteni.
Így az oldal alapján átlagos az IQ szintem és nem is érzem magam különösebben okosnak az átlagnál.
Nem igazán érdekel. Nem is szoktam méregetni, hogy mennyi az IQ-m. Változtatna valamin? Számomra nem hozna semmilyen változást.
Nekem fontosabb, hogy van néhány dolog, amikben tehetséges vagyok (például: rajzolás, grafikai munkák).
Szerintem mindenkinek van valamihez tehetsége, érzéke, csak meg kell találnia, hogy mihez. Ha úgy érzed, hogy semmihez nincs affinitásod, akkor szerintem csak nem találtad még meg, nem próbáltad még ki magadat elég területen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!