Inkább intj vagy entj a személyiség típusom?
Elvileg lehetsz ambivert de az hogy inkább introvertált felé vagy extrovertált felé húz inkább a személyiséged azt te tudod megállapítani.
Az oké hogy szereted az emberek társaságát de utána feltöltöttnek érzed magad vagy lemerültnek?
A döntéshozásban (TexxFi), vagy információ szerzésben (NixxSe) van nagyobb kiegyensulyozatlanságod?
A hatékonyság minden áron vagy a vizió mozgat inkább?
Persze ezt is nehéz lehet eldönteni de innen lehet megfogni a dolgot.
Köszönöm az eddigi válszokat.
#3 Általában lemerültnek, de nem szeretek sokáig egyedül lenni sem szóval igénylem. A társaságot.
#5 Hát számomra mind a kettő nagyon fontos.😅.
De példának felhozok egy nem régiben történt esetet példának, hogy amikor elhatároztam, hogy egy éven belül le akarok tenni egy nyelvvizsgát, akkor mindig próbáltam magamat "túlterhelni", hogy a vizsgán élesben könnyebb legyen és biztosabban menjek át. Most ez tudom, hogy nem túl egészséges módszer, de ez nem a kérdés része. Bár néha van, hogy úgy látom az ambícióm megvalósulására nincs sok esély, de akkor is próbálok tovább menni. Szóval nem tudom ez így most mennyire releváns amit leírtam.
Hajlamosabb vagy gyorsan dönteni és cselekedni, vagy hajlamosabb vagy benne ragadni az elméleti tervezésbe?
Közösségben népszerű vagy, akár spontán módon vezetőnek tekintenek, vagy inkább különcnek?
Különben sok ENTJ hiszi magát intronak vagy ambivertnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!