Más is ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Vagy nekem van valami bajom? :D
Egy csomószor előfordul, hogy nem tudom uralni a mozdulataimat, iszonyatosan béna vagyok. Délután konkrétan fejbe csaptam magam a hűtőajtóval, ahogy csuktam be, állandóan leejtek dolgokat, nekimegyek az ajtófélfának, megütöm magam stb.
2021. aug. 22. 22:11
1/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen napom volt tegnap, mára beteg lettem:D
2/7 anonim válasza:
Kevés vagy nem megfelelő minőségű alvás. Idegrendszeri kimerültség. Ha gyakran érzel ilyet.
4/7 anonim válasza:
Nyugi, én is néha ilyen vagyok :D dehát mindenki bénázik, emberek vagyunk.
5/7 anonim válasza:
Nem, ez nem hétköznapi! Te iszonyat b@lf@sz lehetsz.
6/7 anonim válasza:
Balfácán... nem te, ez egy film címe, ami egy ilyen pasasrl szól,
7/7 anonim válasza:
Én igen. Például tegnap éjjel nehezen aludtam el, a takarómmal kínlódtam, ennek eredményeképp valahogyan sikerült alaposan szájba vernem magam a térdemmel. Utána fél éjjel a metszőfogaim miatt stresszeltem, mert pont azokat sikerült telibetalálni. A mai napom ehhez képest lightos volt, megbotlottam, tálat ejtettem le, a mosogató mellé loccsintottam egy tál vizet... ezek nálam már totál megszokottak. Nem tudom hogy csinálom de mindig bénázok valamit. Ha mást nem, hát a lábujjam verem be a küszöbbe vagy az ágy lábába. De valami mindig ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!