Hogy dolgozzam fel, hogy tesómnak minden sikerül, nekem meg semmi?
38 éves vagyok, öcsém 34. Nekem már több súlyos betegségem, műtétem volt, ő még náthás se volt soha. Neki sok szép párkapcsolata, nekem csak egy, de meghalt a barátnőm. Ő mindenben szerencsés, én mindenben szerencsétlen. Engem többször megloptak, ő viccből vesz 1 db sorsjegyet, rögtön nyer 3 milliót. Bekerült egy céghez, rögtön kinevezték. Én is bekerültem egy másikhoz, két hónap múlva megszűnt a cég. Biztos, hogy ugyanazok a szüleink, de tesóm mindenből a jót örökölte, kapta, én meg az összes szart.
Nem azt akarom, h neki is rossz legyen, hanem, h nekem is jó. De már tiszta depressziós vagyok ettől a helyzettől. Ja, ők Egyiptomba mennek nyaralni, én itthon senyvedek törött lábbal, de az egész életünk ilyen volt. Hogy lehet ezt elfogadni vagy feldolgozni?
1.nem irígykedek. Vagyis nem rosszindulatúan.
2.ugyan mit lehet kihozni egy rakás szarból? Nagyon igyekszek, de mégse sikerül semmi. Tesóm tüsszent egyet és arannyá válik.
irigykedés az irigykedés... mindegy hogy milyen indulatú.
foglalkozz a saját életeddel. Fektess bele több energiát és akkor sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!