A cigányoknak milyen a mentalitása,miben különbözik a magyarokétól?
Nem tudnak beilleszkedni, mert nem is akarnak.
Svájc elég jól csinálja. Oda aztán megy minden féle. De ha nem tudnak beilleszkedni, röpülnek. Konkrét példa:
Muzulmán bevándorló, kijelentette, hogy a lánya nem tud részt venni az úszás órákon, mert burkában kell lennie, amúgy is minden lánynak burkában kéne járnia. Iskolaigazgató: igen? No nem baj. Továbbították az ügyet a bevándorlási hivatalba, és úgy röpültek vissza ahonnan jöttek, hogy öröm volt nézni. Nem tudsz beilleszkedni? Sajnáljuk, akkor próbálkozz máshol.
Magyarország az ellenkezőjét teszi. Lesüllyed a lakosság a nyóckeri szappanopera szintjére, tesózzák egymást, az ország győzike meg mónika show-t néz. Lehúzzák a színvonalat. Aki becsületes és nem bmw-vel jár, az a lúzer, tesó.
Minden népnek vannak jellegzetességei. Természetesen emberfüggő minden, csak nem mindegy, hogy egy nép hány százaléka lop például. A románok 70%-a, a németeknek meg csak mittudomén, 12%.
A finnek mondjuk 14 %-a lop, csal, hazudik, börtönviselt, a cigányoknak pedig a 91%-a. Ettől még mindkét nép tartalmaz becsületes és züllött egyedeket egyránt, csak NAGYON nem mindegy, mekkora arányban.
Kivívják maguk ellen az utálatot. Ha valaki nem ad rá okot, normális ember nem fogja csak a bőre színe miatt utálni.
Egész életemben egyetlen jó tapasztalatom volt cigányokkal, az is Erdélyben. A többi menekülős, verekedős, lopós, fenyegetős, ordibálós, és nem adtam rá okot. Majdnem megvertek a mozgólépcsőn, mert azt találtam mondani, hogy nem szeretem, ha lopnak tőlem-mikor hátrafordultam, 3 megtermett kan állt mögöttem és éppen cipzározták ki a táskámat. Fel akartak jelenteni a rendőrségen rágalmazásért. És ez csak egy példa. Én sajnos nem vagyok Jézus, nem tudom emiatt szeretni őket.
https://www.youtube.com/watch?v=rXgwKrtS2hA
Tessék megnézni, 1972. Azóta csak rosszabb. Sivaaaaaakodnak, sivaaaaaaakodnak, érvet, észérvet nem tudnak, csak sipítoznak, egymást is fenyegetik, felemelik a hangjukat, rágalmaznak, egyebet nem tudnak. 14 évesen elkezdik potyogtatni a gyerekeket, de nem érdekli őket a gyerek sem, csak hozza pénzt, koldulásból és a segély miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!