Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A cigányoknak milyen a mentali...

A cigányoknak milyen a mentalitása,miben különbözik a magyarokétól?

Figyelt kérdés
Mi miatt vannak ellentétek közöttük?
2021. aug. 22. 10:54
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
13%

A mai ember egyetlen fajt alkot tökösöm, ezen belül rasszról beszélhetünk. De kár izzadnod ez miatt. Eszem ágában sincs téged győzködni bármiről is, nem ismerlek, és a hozzászólásod alapján, nem is szeretném ha ez változna. Mindenki előtt ott a választás- már ha hagyják- hogy mennyire válik a társadalom hasznára. Az hogy más, hozzám hasonló cigány származású ember, mit tesz, miért, arra nekem nincs ráhatásom.

De hiszem hogy több jót tehetünk, ha van lehetőség megtenni azt. Ez pedig nem cigány-magyar kérdés.

2021. aug. 22. 18:01
 32/42 anonim ***** válasza:
76%

Él ebben az országban számtalan kisebbség, újabban már kínaiak is szép számmal.

Semmi gond velük és a fene sem tartja nyilván, hogy a Józsi sváb, a Béla meg tót, a Juliska meg szerb. A kutyát nem érdekli. A fiam legjobb barátja kínai, nála jobban nevelt gyerek kevés van.

Na de a cigányok.....!

Mindent elmondtak előttem, nehogy már mi, magyarok-svábok-tótok-szerbek-kínaiak-stb. legyünk a hibásak, hogy ők nem tudnak beilleszkedni!

2021. aug. 22. 18:24
 33/42 anonim ***** válasza:
23%

Nahát, mind a cca 1.5 milliárd kínait ismered? Vagy csak egyet, a fiad osztálytársát? És ebből most milyen statisztikát kellene látnom? Csak mert ahogy nézem, a cigányság minden tagját is ismered annyira hogy véleményt alkoss róluk.

Ismersz egy normális, rendes kínait, de ugyanilyen cigányt nem? Hűha!!! Ez sok mindent elmond rólad is.

2021. aug. 22. 19:09
 34/42 anonim ***** válasza:
13%
Attól még mert bőszen lefejeled az x-opciót, lenullázva a válaszom, még nem lesz igazad. De ha ez téged boldoggá tesz... nesze neked, ezt is pontozd le! :D
2021. aug. 22. 19:25
 35/42 anonim ***** válasza:
63%

Ennyit sikerült leszűrnöd az egészből? Bár részedről még ez is szép teljesítmény...

Én biztos nem fogok veled a teljesen nyilvánvalón vitázni, mert nem vagyok olyan türelmes mint a többiek.

Semmivel nem tetted szimpatikusabbá a cigányokat, legfeljebb azt igazoltad, hogy a kivakaródzott - valószínűleg állami gondozott - cigány sem egy IQ bajnok!

Na, ég veled, innentől már nem érdekel a téma!

2021. aug. 22. 19:30
 36/42 anonim ***** válasza:
26%

Nagyon elbeszélgettünk egymás mellett, de mindegy. Én lehetőségeket vázoltam fel, mire te, ezt úgy vetted, hogy szimpátiát szeretnék kierőszakolni belőled a cigányság felé. Te fordítva ülsz a lovon, te, te bukott profilozó! Van benned egy jó adag rasszizmus, előítélet, és ostobaság. Külön-külön is mérgezőek, na de együtt!

De legalább illedelmesen elköszöntél. Ég veled is!

2021. aug. 22. 19:46
 37/42 anonim ***** válasza:
74%
Az itteni cigány válaszolóról is süt a pokoli agresszió.. A "tökösöm" szót kizárólag cigánytól hallottam..
2021. aug. 25. 10:51
 38/42 anonim ***** válasza:
60%
Hoppá hoppá.. Törölték egy válaszomat???
2021. aug. 25. 17:21
 39/42 anonim ***** válasza:
84%

Igazad van annyiban,hogy az iskola sokat hozzátehet a kiemelkedéshez.

De nem elhanyagolható szempont az sem,hogy mindez mibe kerül, honnan vonják el a pénzt rá és milyen eredményeket lehet felmutatni.

Az Arany János program csak egyetlen példa,ami jól mutatja hogy mennyibe kerül a szinte semmi.

Miért az iskola és a társadalom többi tagjának a terhe és felelőssége,hogy generációkon keresztül nélkülözésben,az alapvető szükségletek megteremtése nélkül gyereket vállaló emberek termelik az újabb és újabb megoldásra váró helyzeteket?

Nincs az a pénz,amit ne lehetne beleönteni ebbe a feneketlen lyukba.

A gyöngyöspatai romáknak kiosztott pénz szerinted jó helyre került?

100millió forintból szerinted hány ember ült be iskolapadba vagy állt munkába?

Az országban emberek milliói eljárnak dolgozni, nevelnek gyereket szerény körülmények között élve.Megteremtve maguknak otthont és alapvető szükségletek feltételeit.

Úgy,hogy mindösszesen aprópénzt kapnak az államtól segítségként.

Gyerekkoromban egy Heves megyei városban éltem.

Két épületet kaptak roma családok segítségként, ahová a külső méretek alapján kb 8-10 4 fős család beköltözhetett.

Minden nap ott jártam el busszal.

Egy év múlva már legtöbb ablak helyén pokróc volt.

Az udvaron eresz magasságig érő szemétkupac.

A kerítés nem fix elemei eltűntek.

A gaz felverte,a kerítést a rozsda megette.

Mire középiskolába jártam már csak egy üres telek volt.

Az önkormányzat lakhatatlanná nyilvánította és saját költségén elbontotta.

Mindezt 10-15 év leforgása alatt!!

Egy 15 éves ingatlan szinte újszerű és korszerűnek számít a piacon.

Mit kellett volna még tenni értük?

Minden lakó mellé egy biztonsági őr és egy pedagógus kéne?

2021. aug. 26. 10:51
 40/42 anonim ***** válasza:
78%
Bokszosok már csak ilyenek. Ilyenek voltak, ilyenek, ilyenek is maradnak..
2021. aug. 26. 13:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!