A cigányoknak milyen a mentalitása,miben különbözik a magyarokétól?
Kizárt dolog!
Saját magukat diszkriminálják.
Ami csak azért nem róható fel nekik 100%-ban , amiért egy gyereket sem büntetnél meg azért,amit nem ért meg.
Nem a származás, etnikai hovatartozás különbözteti meg legszembetűnőbben őket, hanem a viselkedés.
Így ahogy mondod. Nem tudnak beilleszkedni, mert nem tudnak viselkedni. Fogalmuk sincs róla, hogy hogyan kell. A gyerekeiket nem nevelik, dolgozni nem akarnak stb..
Nagyon nagyon nagyon sajnálom a rendes cigány embereket, mert ezek miatt a mocskok miatt nekik rettentő nehéz érvényesülni.
Volt idő, amikor az ex-menyasszonyomék elindultak lefelé a lejtőn, - egyre-lejjebb és lejjebb adták, míg nem egy VIII. kerületi szoba-konyhában kötöttek ki - a budapesti Illés utcában. Időközönként felkerestem őket az anyukájával, aki maga is cigány származású volt, - az exem pedig "félcigány" volt, mert az apja magyar származású. -Az öreg nem élt itt velük. Időközönként élelmiszert vittem nekik a lehetőségeimhez mérten, - tele szatyrokkal, vállamon zsák burgonyával állítottam be hozzájuk, hogy enyhítsek a nyomorukon. Aztán egyik napról a másikra történt, hogy amikor mentem hozzájuk, körbe állt a kisebbség a ház udvarán széklábakkal, husángokkal, késekkel felfegyverkezve, majd közölték velem, hogy soha többé ne menjek oda. Történt mindez annak ellenére, hogy a legdurvább megnyilvánulásom az irányukba annyi volt, hogy "Jó napot!"
Mindenki tegye értékrendjének abba a fiókjába ezt az igaz történetet , amelyikbe csak akarja! Ennyit a rasszizmusról!
Majd ő eldönti, hogy milyen kérdésre és mit válaszol. Szerintem.
“Azt az 1-2 üdítő kivételt leszámítva, akik képesek beilleszkedni és ember módjára élni...”
Azokat nyilván a postás csinálta!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!