Ha az emberek általában inkább fázósak, nálam mitől lehet fordított a helyzet?
Tegnap nagycsaládi grillezést tartottunk a nyaralónkban ami elhúzódott az éjszakába. Lehűlt egész 15 fokig a levegő, már szinte mindenki kapkodta a magára a pulcsikat, pokrócokat a hátára, csak én voltam egyedül végig a strandolás után magamon hagyott bikinimben egész este a kertben.
Más is volt aki rövidujjúban volt, de ő is rákérdezett, hogy nem fázok-e egy szál fürdőruhában, meg hogy nem fogok-e felfázni mezítláb a hideg kövezeten. Valami szervi oka lehet, hogy ennyire nem jelez a szervezetem, vagy ez még belefér az emberi különbözőségbe?
Én is elég hidegbarát vagyok. Volt, hogy télen nem is fűtöttem egyáltalán, bár így is minimum 13 fok volt, mert a szomszédok fűtése valamennyire átjön a falakon át. De még akkor is gyakran alsónadrágban voltam itthon, vagy meztelenül aludtam.
Melegben viszont totál lebénulok, rosszul vagyok, a nyár nekem egy kínzással ér fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!