Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nagyon gáz hogyha...

Szerintetek nagyon gáz hogyha 22 éves létemre megvettem egy ilyen 170-es méretű gyerek pólót? 995 Ft-ba került csak nincs sok pénzem, és nekem tökre tetszett meg jól áll és teljesen jó rám! 22f

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 18. 14:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért, azt nézzétek, hogy elvileg férfi írta ki a kérdést, szerintem viccnek szánta. 😂 Úgy emlékszem ez a kislány részlegen volt, bár manapság már mindegy, én is szoktam ott vásárolni felnőtt fejjel, vannak tök jó dolgok és nem mellesleg olcsóbb is, mert gyerek. :)
2021. aug. 18. 18:06
 12/14 anonim ***** válasza:

10es köszi, hogy jelezted a Harry Potteres dolgokat!

H and M-ben is van ilyen, de azért 10ezer egy pulcsiért nekem sok volt .

2021. aug. 18. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Aki szerint gaz, az nem szamit. Nalam a gaz az, aki magyar letere az kis fizetesebol Calvin Klein esatobbi polokra kolt, mikozben Angliaban a lengyel komuves meg a villanyszerelo jar igy.
2021. aug. 18. 19:37
 14/14 A kérdező kommentje:

"Azért, azt nézzétek, hogy elvileg férfi írta ki a kérdést, szerintem viccnek szánta. 😂 Úgy emlékszem ez a kislány részlegen volt, bár manapság már mindegy, én is szoktam ott vásárolni felnőtt fejjel, vannak tök jó dolgok és nem mellesleg olcsóbb is, mert gyerek. :)"

Nagyon nem viccnek szántam és a fiú osztályon volt, a honlapon is ott van!

2021. aug. 18. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!