Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nagyon gáz hogyha...

Szerintetek nagyon gáz hogyha 22 éves létemre megvettem egy ilyen 170-es méretű gyerek pólót? 995 Ft-ba került csak nincs sok pénzem, és nekem tökre tetszett meg jól áll és teljesen jó rám! 22f

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 18. 14:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz? Nem kell reklámozni, akkor a kéretlen kritika se fog jönni. Érezd jól magad benne.

Az én cipőméretem alapján felnőtt és gyerekcipőkből is válogathatok. Néha a gyerekeknek szebbet dobnak össze 😉

2021. aug. 18. 14:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz,bárcsak rám is rámjönne... :-DDD
2021. aug. 18. 14:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy gyerek vagy felnőtt ruhaként árulják, ha jó rád és tetszik, akkor hordd nyugodtan. Ránézésre amúgy se lehet megmondani, hogy ez gyerek ruha lenne.
2021. aug. 18. 14:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Én is gyerek cuccokat vennék, ha lenne kialakítva mellrészük. 😂 Nagyon jó némelyik anyaga, mintája. A pulcsikat imádom.

25N

2021. aug. 18. 15:15
 5/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz senki nem fogja nézni a címkén mi áll

Kulsoleg meg gondolom ugyanolyan polo

2021. aug. 18. 15:16
 6/14 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz!! Nem tűnik gyerekruhának így.

Nekem 26 éves nőként 35-ös a lábam. Úgyhogy cipővásárlásnál az első utam a gyerekrészlegre vezet. Sokszor olcsóbb is.

2021. aug. 18. 15:28
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
A kisebbik sógornőm 152 centi mély. Valahányszor megdicsérem valami marhajó cuccát, vigyorogva közli, hogy a gyerekosztályon vette. :D
2021. aug. 18. 15:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Én meg nő létemre csomó cuccot vettem már gyerek fiú részlegről. Cipő, rövidnadrág, pólók... Sokkal jobb anyagból vannak, tartósabbak, kényelmesebbek, mint a felnőtt nőkre gyártott dolgok. Nyilván nem a Spiderman-es meg focilabdás ruhákat veszem meg, hanem szolid, sportos fazonokat.

Maximum addig fura, míg az üzletben nézegeted, felpróbálgatod, de utána az utcán senki nem tudja, milyen osztályon vetted meg.

2021. aug. 18. 15:32
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 vagyok. Egyébként azzal sincs semmi gond, hogy az ember más osztályon nézelődik, csak az eladók néha "megnézik" az embert, meg nekem olyan is volt már, hogy (tök kedvesen, segíteni akart) megmutatta az eladó nő, hogy merre van a női részleg. :D
2021. aug. 18. 15:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Holnap megyek Pepcoba a Harry Potteres cuccokért magamnak. 33 éves nő vagyok, és leszarom, ki mit gondol.
2021. aug. 18. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!