Szerintetek nagyon gáz hogyha 22 éves létemre megvettem egy ilyen 170-es méretű gyerek pólót? 995 Ft-ba került csak nincs sok pénzem, és nekem tökre tetszett meg jól áll és teljesen jó rám! 22f
Miért lenne gáz? Nem kell reklámozni, akkor a kéretlen kritika se fog jönni. Érezd jól magad benne.
Az én cipőméretem alapján felnőtt és gyerekcipőkből is válogathatok. Néha a gyerekeknek szebbet dobnak össze 😉
Nem gáz. Én is gyerek cuccokat vennék, ha lenne kialakítva mellrészük. 😂 Nagyon jó némelyik anyaga, mintája. A pulcsikat imádom.
25N
Miért lenne gáz senki nem fogja nézni a címkén mi áll
Kulsoleg meg gondolom ugyanolyan polo
Dehogy gáz!! Nem tűnik gyerekruhának így.
Nekem 26 éves nőként 35-ös a lábam. Úgyhogy cipővásárlásnál az első utam a gyerekrészlegre vezet. Sokszor olcsóbb is.
Én meg nő létemre csomó cuccot vettem már gyerek fiú részlegről. Cipő, rövidnadrág, pólók... Sokkal jobb anyagból vannak, tartósabbak, kényelmesebbek, mint a felnőtt nőkre gyártott dolgok. Nyilván nem a Spiderman-es meg focilabdás ruhákat veszem meg, hanem szolid, sportos fazonokat.
Maximum addig fura, míg az üzletben nézegeted, felpróbálgatod, de utána az utcán senki nem tudja, milyen osztályon vetted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!