Hogyan ne féljek közeledni a férfiakhoz?
24 évesen te nő vagy, nem lány.
Barátkozz férfiakkal, ismerd meg őket, szerintem az segítene.
Az emberi elme a bizonytalanságot képtelen elfogadni, és valamilyen választ, lezárást próbál keresni. Az egyedüllét esetében is sokaknál akár pánikszerűen eluralkodik az az érzés, hogy örökre magányosak lesznek, mivel kiszámíthatatlan, hogy mikor jön el a pillanat, hogy valakire rátalálunk, ezért az agyunk számára a racionális válasz az az, hogy soha, és ez nagyon nyomasztó érzéseket és félelmet vált ki.
Éppen ezért szerintem egy nagyon jó módszer az az, ha az ember először is megtanulja élvezni az egyedüllétet, és rájön, hogy magában is egész, illetve arra, hogy mi vagyunk saját magunk legnagyobb ellensége is, és nem szabad hallgatni a gátló gondolatokra, különben nem fejlődünk. Általában minden első élmény után, ami szorongással tölti el az embert, rájön, hogy túlgondolta a dolgokat, és sokkal egyszerűbb volt, mint hitte. Ugyanez igaz az ismerkedésre is, be kell látni, hogy igazából nincsen tétje, csak nyerni tudsz vele, hiszen vagy összejön, vagy megtapasztalod, hogy mit rontottál el, vagy azt, hogy nem olyan embert keresel.
Az valóban jó ötlet, hogy első körben megpróbálhatsz barátkozni is, ha úgy kevésbé érzed feszélyeztetve magad, és közben kipróbálni olyan dolgokat, amelyek kicsit kizökkentenek a komfortzónádból, mint valamilyen bensőségesebb dicséretet adni, megérinteni a másikat, ha találkoztok, stb.
Én szívesen beszélgetnék ezzel kedves és aranyos lánnyal, írj egy privát üzenetet, ha Te is. :)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!