A nők miért vonzódnak a drogos férfiakhoz?
Nem vonzódom drogosokhoz, sőt nekem is taszító.
Legfeljebb egy drogos nőnél jöhet ez be.
Sérült személyiségű nők vonzódnak drogosokhoz vagy alkoholistákhoz, majd ők megmentik őket, mellettük megváltozik.
Nekem soha nem volt szenvedélybeteg pasim, soha nem vállalnám be őket. Pedig én magam is az vagyok, egy 2 éve és 2 hónapja tiszta alkoholista. 4 évig ittam.
A problémám előtt sem kellett volna szenvedélybeteg pasi, most meg pláne nem, gondolom nem szorul magyarázatra miért.
5-ös Nincs igazad.
Párkapcsolatban élek drogmentesen.
Mikor 18-20 éves voltam akkor néha jártam drogos partikra és feltűnt , hogy tele van jó csajokkal a hely és mindig totál lepukkant , drogos figurákkal voltak együtt.
Szintén volt egy szép barátnőm akinek az exe egy drogos volt és neki az volt a normális és engem tartott furcsának.
1 hónap múlva szakítottam is vele mert kiábrándító volt belsőleg a számomra..
Viszont sok lány imádja ezt , ezért nem tudom miért jön ide pár ember tagadni.
Mondhatod , hogy te nem vagy ilyen , de tudod, hogy vannak ilyen nők.
Ehelyett sokan kapásból tagadnak mindent.
Mire jó ez?
Attól még igaz ami igaz..
7-es
Neked fáj az igazság ..
Én azt vezetném be, hogy az a nő aki tagad, mindennek ellenáll azt büntessék meg.
Te azt gondolod, hogy neked alanyi jogon jár a kedvezmény és ha egy nő hibázott vagy hülye azt senki nem teheti szóvá mert az sérti az egódat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!