A kérdés a férfiakhoz szól! Ha egy nő 8 napon túl gyógyuló sérülést (tehát súlyos testi sértést) okozna neked, feljelentenéd?
Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 18:29
A kérdező szavazást indított:
Persze, azonnal!
Nem!
Függ a körülményektől!
45 szavazat
1/24 anonim válasza:
Ez az infó így semmi
Ha én mint férj részegen bántalmazom, fizikailag bántalmazom,lelkileg bántalmazom akkor nem csodálkoznék rajta
De csak ha úgy nekem ront mert egy őrült féltékeny nőszemély akkor igen
2/24 anonim válasza:
Valószínűleg meg tudnám védeni magam, de ha netalántán mégsem, akkor persze, feljelenteném...
4/24 anonim válasza:
Hát ha képes lenne rá ,akkor inkább eltitkolnám szégyenemben.
6/24 anonim válasza:
Igen, bár a valóságban megszorítanám a kezét amivel ütne és megfejelem.
8/24 anonim válasza:
De leginkább agyonverném, az jobb lenne a lelki világomnak.
9/24 anonim válasza:
Ha engem egtámad egy nő, akkor ha olyan a helyzet, akkor ott helybsn megbasz... Khmm... akarom mondani megbosszulom🤷♂️
10/24 anonim válasza:
Egyszer támadott le egy kis picsa még sulis éveimben, csak úgy ropogtak a kezei csórónak ahogy ráfogtam xD
Szemei meg mint egy Trabant lámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!