A kérdés a férfiakhoz szól! Ha egy nő 8 napon túl gyógyuló sérülést (tehát súlyos testi sértést) okozna neked, feljelentenéd?
Attól függ mi vagy hogy volt. Ha pl egy ismerős lány/nő miatt balesetből kifolyólag lenne egy ilyen és tényleg csak véletlen akkor nem lenne belőle semmi.
Ha valaki szándékosan okozna nekem valami sérülést akkor simán.
Az a minimum,hogy feljelentem,és még örülhet ha nem verem laposra a képét...
Persze nyilván csak akkor,ha ok nélkül támad meg,vagy a támadás indoka nem egyenesen arányos.
15/16
Vannak nők,akik tudnak nagyot ütni,mondjuk engem még nem vert meg egyik sem,8 napon túl gyógyuló sérülést okozva.Nyilván nem is gyakori eset.Ez egy elméleti kérdés,hogy arra vonatkozóan,hogy HA megtörténne.
12/16
15
A kérdés arról szól hogy feljelentenéd e és nem arról hogy megvernéd e..és azért írtam ki a kérdést, mert kevés esély van rá hogy egy nő úgy megverjen egy férfit hogy 8 napon túl gyógyuló legyen a sérülés... :) Csak szimplán elméleti a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!