Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kérdés a férfiakhoz szól!...

A kérdés a férfiakhoz szól! Ha egy nő 8 napon túl gyógyuló sérülést (tehát súlyos testi sértést) okozna neked, feljelentenéd?

Figyelt kérdés

2021. aug. 4. 18:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ mi vagy hogy volt. Ha pl egy ismerős lány/nő miatt balesetből kifolyólag lenne egy ilyen és tényleg csak véletlen akkor nem lenne belőle semmi.

Ha valaki szándékosan okozna nekem valami sérülést akkor simán.

2021. aug. 4. 19:18
 12/24 anonim ***** válasza:
42%

Az a minimum,hogy feljelentem,és még örülhet ha nem verem laposra a képét...

Persze nyilván csak akkor,ha ok nélkül támad meg,vagy a támadás indoka nem egyenesen arányos.

2021. aug. 4. 19:30
 13/24 anonim ***** válasza:
38%
Ugyan már, bármilyen nőt simán leverek.
2021. aug. 4. 20:16
 14/24 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék erre az ütközetre: ha sikerülne kiütnie, akkor nem, mert bizonyított:); ha nem, akkor megfontolandó lenne...
2021. aug. 4. 20:16
 15/24 anonim ***** válasza:
27%
Na ez a kérdés is csak azért íródott ki hogy a frusztrált nyomorultak kiadhassák magukból hogy hogy vernének agyon egy nőt. Undorító. Mert olyan marha nagy esély van arra hogy egy nő megverjen egy pasit, főleg úgy hogy az itt részletezett módokon kelljen viszonzásul agyonverni. És persze az ilyenek nyígnak folyton hogy nincs nőjük. Hát hálistennek!
2021. aug. 4. 20:27
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. aug. 4. 20:29
 17/24 anonim ***** válasza:

15/16

Vannak nők,akik tudnak nagyot ütni,mondjuk engem még nem vert meg egyik sem,8 napon túl gyógyuló sérülést okozva.Nyilván nem is gyakori eset.Ez egy elméleti kérdés,hogy arra vonatkozóan,hogy HA megtörténne.

12/16

2021. aug. 4. 20:50
 18/24 A kérdező kommentje:

15

A kérdés arról szól hogy feljelentenéd e és nem arról hogy megvernéd e..és azért írtam ki a kérdést, mert kevés esély van rá hogy egy nő úgy megverjen egy férfit hogy 8 napon túl gyógyuló legyen a sérülés... :) Csak szimplán elméleti a kérdés!

2021. aug. 4. 20:56
 19/24 anonim ***** válasza:
56%
15, ezért nem kapsz p*nát, béta fiú
2021. aug. 4. 22:02
 20/24 anonim ***** válasza:
94%
#15 Ne verjen senki-senkit. Aki megteszi számoljon feljelentéssel, nem igazán érdekel mi a neme.
2021. aug. 4. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!