Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Annak van baja a füttyögéssel,...

Annak van baja a füttyögéssel, aki után soha nem füttyögött senki?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 13:02
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy ez a nőknek valaha is tetszett?

ELÁRULOM! SOHA EGYIKNEK SE TETSZETT!!!! Sőt, zavar, kifejezetten zavar, gyűlölöm, ha füttyögnek.

Szerintem te vagy az a kérdező, aki kiírta, hogy mit szólnánk hozzá, mi nők, ha csak úgy idegenként finoman megfognád a fenekünket.

Beteg vagy.

2021. aug. 10. 12:06
 32/40 A kérdező kommentje:
31: beszéltél minden nővel erről?
2021. aug. 10. 12:27
 33/40 A kérdező kommentje:
vagy csak a feminista elvtársaiddal
2021. aug. 10. 12:27
 34/40 A kérdező kommentje:

19: tisztán látszik, hogy hazudsz, mint a vízfolyás.

Éppen falun volt elsősorban szokás a füttyögés, én veled ellentétben ott nőttem fel, nem Budán a Starbucks kávézó mellett. Senki nem szólt meg senkit, a bókolás, költészet, húsvéti locsolás stb. ennek mind részei voltak, a lányok pedig a locsolást mondjuk utálták, de kb. rosszul érezte közülük magát az, aki után nem füttyögtek, hiszen ebből azt derült ki, nem elég szép... ahogyan az ma is törtánik, és amiért ettől frusztráltak vagytok.

Azt is látom, hogy megvan a kis fejecskédben a sztereotípia az útszéli munkásokról, akik füttyögése nagyon problémás ám, de érdekes, hogy ugyanez a kép valahogy nincs meg a Testlából füttyögő esetén. Van tehát rossz meg jó füttyögés, függően attól, hogy a kisasszonynak tetszik-e a füttyögő úr.

2021. aug. 10. 12:33
 35/40 anonim ***** válasza:
95%

És te talán beszéltél erről minden normális, kulturált nővel vagy csak a proli réteggel? :) Ott nem csodálom, hogy van akinek tetszik ez a fajta szánalmas, primitív “bókolás”, de érdekes módon kivétel nélkül minden női ismerősöm rosszul van ettől az utcán füttyögök jelenségtől.

Az meg csak téged minősít, hogy a feminista szót kb szitokszóként használod, ráadásul egy olyan kontextusban, aminek baromira semmi köze a feminizmushoz, ez nemtől függetlenül ritka gusztustalan. Ha fordított helyzet állna fenn és a nők füttyögnének a férfiak után, az is pont ugyanannyira primitív lenne.

2021. aug. 10. 12:35
 36/40 anonim ***** válasza:
84%
34: ugyan nem én vagyok az a válaszoló, de füttyögés és füttyögés között is van különbség. És nem az, hogy az útmunkástól fujj, a sportkocsis üzletembertől meg "oohhh... benedvesedtem". A klasszikus falusi füttyögés az nem állt meg a füttyögésnél, hanem utána bókoltam, és normálisan, nem úgy, hogy "Verném a f...omat a szádba" meg "K...a jó a segged cica". Egy fütty egy normális, kedves bók mellett oké. Az a nem vonzó, amikor proli emberek, vagyontól függetlenül, csak füttyögnek, és aztán azt várják, a nő legyen elalélva csak attól, hogy a tudtára adta ilyen kis energiabefektetéssel, kulturálatlanul, hogy tetszik... hozzám konkrétan luxusautóból b..tak egy fél aludoboz sört vagy energiaitalt azért, mert nem voltam hajlandó a cuppogásra odafordulni.
2021. aug. 10. 12:38
 37/40 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy minek írsz ki kérdést, ha te úgyis mindenkitől mindent jobban tudsz és te majd azt pontosan tudod, hogy minden nőnek álmai netovábbja, hogy szánalmas suttyók fütyüljenek utána. Aki komolyan azt hiszi, hogy ez bárkinek is tetszik, annak valami a toronyban nem stimmel. Az meg no komment, hogy számodra a füttyögés a szépség fokmérője… Aki után utána füttyög a sok paraszt, az szép és örüljön neki, aki után meg nem, az csak csúnya lehet. Logika lvl99999. Téged se az eszedért szeretnek.
2021. aug. 10. 12:38
 38/40 anonim ***** válasza:
96%

36 Én anyám falusi fiatalságáról beszéltem, egy katolikus falu, anyu 1950-ben született és 1966-ban beköltözött a városba. Ő ezt mesélte nekem és neki jobban hiszek mint random idegeneknek, tekintve, hogy soha nem kaptam hazugságon gyermekkoromban sem.

Örülök kérdező, hogy hazugnak nevezel azért mert más embereknek más a tapasztalata, de ettől te még egy nagyon-nagyon beteg ember vagy. Nő vagyok, és ezt a jelenséget minden nő elítéli a proli pitchák talán nem, velük nincs kapcsolatom. MINDEN nő gyűlöli ezt. Hogy Teslából fütyül vagy trabantból az részletkérdés, mert taplókkal nem állok szóba anyagi helyzettől függetlenül. Mint írtam is, nekem intelligens ember lett a férjem aki sosem csinált volna ilyet.

2021. aug. 10. 13:53
 39/40 A kérdező kommentje:
most akkor a nemi erőszak is tilos vagy mi?
2021. aug. 10. 14:37
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Most viccelsz ugye?!?

Nem bszki, kifejezetten ajánlott nőket erőszakolni.🤦🏻‍♀️ Idióta troll.

2021. aug. 10. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!