Annak van baja a füttyögéssel, aki után soha nem füttyögött senki?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 13:02
2/40 Norbán válasza:
Én szeretném hogy Orbán-ra minnél többen fütyüljenek
átvitt és szószerinti értelemben
3/40 anonim válasza:
Inkább annak akinek beszólnak bunkó alpári stílusban az építőmunkások, vagy vadidegenek az utcán, tömegközlekedési eszközön stb. - úgyhogy kb. minden nőnek.
4/40 anonim válasza:
Orbán Viktorra fogok szavazni 2022-ben!
5/40 A kérdező kommentje:
3-as szerintem Antoni Ritának pl. elég nagy baja van vele és nem hiszem utána bárki bármikor füttyögött... és olyat se tudok aki pl. gyönyörű és zavarta volna.
2021. aug. 9. 13:09
6/40 anonim válasza:
Irigyellek kérdező. Kényelmes lehet ilyen egybitesen gondolkodni.
8/40 anonim válasza:
Férfi vagyok, és ami azt illeti, tényleg senki nem füttyögött még utánam, de szerintem ilyen alpári segédmunkás 6 elemis primitív viselkedés nők után füttyögni.
9/40 anonim válasza:
Plussz ahogy mondtam egy dekoratív nő után valószínűleg fogatlan kubikos prolik, vagy nem idén barnult zsámorettók fognak füttyögni, azoknak meg a bókját nem feltétlenül értékeli egy nő se...
10/40 A kérdező kommentje:
6: kérdést tettem fel, de ha vitatkozni akarsz használj érveket, a személyeskedés kevés lesz, és csak az derül ki belőle, hogy primitív vagy, mint a faék.
2021. aug. 9. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!