Annak van baja a füttyögéssel, aki után soha nem füttyögött senki?
Örök rejtély marad számomra a férfi agy, amivel már megtanultam együtt élni.
Az a szintű egoizmus, és a másik semmibe vétele, ami a egyáltalán ahhoz kell, hogy kihajolj apád zsigulijából pusztán azért, hogy ordibálj és fütyülgessél egy random nő után, aki azt hitte, hogy kimozdulhat anélkül, hogy zsiguliból kihajolo trogerekkel hozná össze a sors - már önmagában távol áll mindentől, ami valaha is lejatszodott az agyamban.
Nem tudom, hogy milyen életutat kellett volna bejárnom ahhoz, hogy csak így, szarva a másik napjára, szarva minden körülöttünk lévő jarokelore, elkezdjem világgá kürtölni, hogy fel vagyok izgulva.
Ennek a következő fokozata pedig amikor meglepően sok kuty-khm férfi hiszi azt, hogy ez szükséges a nők önbizalmának. Hogy a női megkeseredettség ott kezdődik, hogy nincs elég alja, a társadalom számára majdnem felesleges, buta, általában büdös, ápolatlan telepszökevény aki cuppogna utánuk. Mert EZ az a visszacsatolás, amire szükségünk van. Ez az a figyelem, ami nélkül elhervadnánk, mint a virág, ami nem kap elég napfényt.
Ha nekem ennyi önbizalmam és ekkora pofám lenne, megállíthatatlan lennék. Bárki is a teremtőnk, TUDTA hogy nem szabad egy embernek egyszerre ekkora egot, és intelligenciát is adni, mert túl veszélyes lenne. Ezért van, hogy az átlag füttyögő egy ordas proli 80as IQval, míg mi, többiek, akik egy funkcionáló agy birtokában vagyunk, tele vagyunk kétségekkel és félelmekkel.
De gondolom ez a természet egyensúlya.
(Amúgy igen, füttyögtek már utánam; amikor legelőször történt, még általános iskolás voltam)
Annak van baja a mások helyére parkolással, akinek sose parkoltak a helyére?
Annak van baja az influenzával, aki sose kapta el?
Annak van baja azzal, hogy nem adják át a buszon a helyet, akinek sose fájt a lába?
Kb ennyire értelmes a kérdésed
Ha már szóba került a téma: a létező legjobb elégtétel füttyülgetés esetén elővenni a telefonodat, és lefényképezni őket.
Ugyanolyan pironkodó, megilletődött reakciójuk van ettől, mint amit tőled várnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!