Annak van baja a füttyögéssel, aki után soha nem füttyögött senki?
Annak van baja vele, akinek 2-nél több agysejtje van és nem díjazza, ha ilyen suttyók más eszköz hiányában minden arra sétáló nő után nekiállnak igazi primitív proli módjára füttyögni. Gusztustalan és iszonyúan szánalmas, hogy némelyek megragadtak ezen a szinten. Vegyél magadnak kutyát, aztán azután füttyögjél, értelmes nő az életbe nem áll szóba ilyen gyökérrel.
Velem is többször fordult már elő, általában elengedtem a fülem mellett, de egyszer betelt a pohár, visszafordultam és ami a csövön kifért, mondtam mindent. Nem süllyedtem le stílusilag a szintjére, de pontosan úgy és annyira aláztam meg, mint ő engem. Ne félj máris befogta a pofáját és meg se mert mukkanni.
18: "Aztán olyan férfihez mentem hozzá, aki soha nem tett volna ilyet."
Vélhetően az se ért volna el vele semmit :D
Nem az volt a kérdés, hogy primitív dolog-e vagy sem. Egy nomális nőnek tetszik az, ha füttyögnek utána, ez mindig is így volt, csak az utóbbi pár évben lett ebből sértés az Antoni Riták meg a 4-ik hullámos, párkapcsolatgyilkos feminista elmebaj miatt. Aki egy ártatlan füttyögésből is rögtön férfielnyomást meg nemi erőszakot vizionál az minden csak nem kiegyensúlyozott, boldog ember. És aki nem az, ott valami frusztráció van sajnos, pl. hogy soha nem ő volt az, aki tetszett volna a fiúknak.
Sajnálom, hogy magatokra ismertetek a kérdésből, de ez a valóság :D.
26: érezd magad, ahogyan akarod. Én meg azt mondok és úgy godnolkodom erről, ahogyan akarok.
Kettőnk közül mindössze te próbálod meghatározni, hogy mi legyen a véleményem erről.
El tudom képzelni miféle emberekkel vagy körbevéve, ha számodra ott kezdődik a normális nő, hogy már-már maga alá élvez, ha egy 6 osztályt végez sutyerák utána füttyög…🤦🏻♀️
Normális, értelmes nőnek NEM TESZIK és soha nem is tetszett ez a proli szokás és végtelenül szánalmas, hogy némely “férfi” (bár ezeket nem nevezném annak) mindösszesen annyira képes, ha egy nő tetszik neki, hogy el kezd utána fütyülni. Minek nézed te a nőket, valami kutyának, aki majd fütty szóra rádugrik vagy gyorsan hazamegy és rápattan a vibréjére örömében, amiért egy tapló ráfütyült??
Még egyszer: normális nő ezt végtelenül sértőnek és gusztustalan szokásnak tartja. Normális férfinek meg eszebe nem jut nők után fütyülni az utcán. Ez max az egybites barmok bevett módszere!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!