Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Annak van baja a füttyögéssel,...

Annak van baja a füttyögéssel, aki után soha nem füttyögött senki?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 13:02
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Annak van baja vele, akinek 2-nél több agysejtje van és nem díjazza, ha ilyen suttyók más eszköz hiányában minden arra sétáló nő után nekiállnak igazi primitív proli módjára füttyögni. Gusztustalan és iszonyúan szánalmas, hogy némelyek megragadtak ezen a szinten. Vegyél magadnak kutyát, aztán azután füttyögjél, értelmes nő az életbe nem áll szóba ilyen gyökérrel.

Velem is többször fordult már elő, általában elengedtem a fülem mellett, de egyszer betelt a pohár, visszafordultam és ami a csövön kifért, mondtam mindent. Nem süllyedtem le stílusilag a szintjére, de pontosan úgy és annyira aláztam meg, mint ő engem. Ne félj máris befogta a pofáját és meg se mert mukkanni.

2021. aug. 9. 20:03
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
De, sajnos füttyögtek. Sőt, már utánam is szóltak. Nem volt kellemes...
2021. aug. 9. 21:30
 23/40 A kérdező kommentje:

18: "Aztán olyan férfihez mentem hozzá, aki soha nem tett volna ilyet."

Vélhetően az se ért volna el vele semmit :D

2021. aug. 10. 04:14
 24/40 anonim ***** válasza:
84%
#23 tényleg ennyire sík vagy? Füttyögni primitív dolog, nyilván ha a férje ez a típus lenne, akkor nem ért volna el vele semmit. De mivel nem füttyögött, hanem kultúrember, így bejött neki.
2021. aug. 10. 04:51
 25/40 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés, hogy primitív dolog-e vagy sem. Egy nomális nőnek tetszik az, ha füttyögnek utána, ez mindig is így volt, csak az utóbbi pár évben lett ebből sértés az Antoni Riták meg a 4-ik hullámos, párkapcsolatgyilkos feminista elmebaj miatt. Aki egy ártatlan füttyögésből is rögtön férfielnyomást meg nemi erőszakot vizionál az minden csak nem kiegyensúlyozott, boldog ember. És aki nem az, ott valami frusztráció van sajnos, pl. hogy soha nem ő volt az, aki tetszett volna a fiúknak.

Sajnálom, hogy magatokra ismertetek a kérdésből, de ez a valóság :D.

2021. aug. 10. 05:59
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, hogy te beszélsz arról, ki húzza fel magát, miközben azon erőlködsz, hogy megmondd, kinek mitől hogyan kéne érezni magát.
2021. aug. 10. 07:23
 27/40 A kérdező kommentje:

26: érezd magad, ahogyan akarod. Én meg azt mondok és úgy godnolkodom erről, ahogyan akarok.

Kettőnk közül mindössze te próbálod meghatározni, hogy mi legyen a véleményem erről.

2021. aug. 10. 08:52
 28/40 anonim ***** válasza:
76%
Már bocs, de a füttyögés normális nőnek sosem TETSZETT. Az más kérdés, hogy aki annyira felhúzza magát rajta, hogy fröcsögve üvölt meg elnyomástól pampog, az sem nőies, azt aláírom,. de miért örüljön annak egy nő, hogy tetszik egy random hapsinak, aki annyira nem képes, hogy normálisan bókoljon? Ráadásul aki manapság füttyög, annak a vonzalma nem érdem... direkt örülgetnem kellene annak, hogy egy 8 elemit el nem végzett, koszos alkoholista útépítő munkásnak tetszem? Tényleg?
2021. aug. 10. 09:22
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
#25 Én 44 éves nő vagyok. A kislány koromat megnyomorította az, amikor hirtelen elkezdett nőni a mellem és elkezdtem utánam füttyögni a férfiak. Volt aki oda is nyúlt az utcán. 13 éves voltam. Nem csak én gyűlöltem ezt, hanem anyukám is dühös volt, amikor elmeséltem neki, ő falun nőtt fel ahol ilyen nem volt szokás, mert ha nem tisztelettel közeledett egy legény a leány felé, a többiek azonnal megszólták. Az apai nagymamám városban élt egész életében és akkoriban szintén nem volt ez divat. Szóval valamikor a kommunizmus idején a munkás prolik között elharapódzott, talán az olasz elvtársaktól vették át, nem tudom. De számomra az volt a megváltás amikor kiköltöztem Angliába 18 évesen a kilencvenes évek végén és bár megnéztek a férfiak (nagyon is) soha senki nem volt tiszteletlen, nem füttyögött utánam, pláne nem mert volna hozzám nyúlni. Pedig nem lett kisebb a mellem, fenekem, nem lett csúnyább az arcom. Na, ez azért van, mert ott a férfiak ilyen szempontból normálisak, itt nagyon nem.
2021. aug. 10. 09:44
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

El tudom képzelni miféle emberekkel vagy körbevéve, ha számodra ott kezdődik a normális nő, hogy már-már maga alá élvez, ha egy 6 osztályt végez sutyerák utána füttyög…🤦🏻‍♀️

Normális, értelmes nőnek NEM TESZIK és soha nem is tetszett ez a proli szokás és végtelenül szánalmas, hogy némely “férfi” (bár ezeket nem nevezném annak) mindösszesen annyira képes, ha egy nő tetszik neki, hogy el kezd utána fütyülni. Minek nézed te a nőket, valami kutyának, aki majd fütty szóra rádugrik vagy gyorsan hazamegy és rápattan a vibréjére örömében, amiért egy tapló ráfütyült??

Még egyszer: normális nő ezt végtelenül sértőnek és gusztustalan szokásnak tartja. Normális férfinek meg eszebe nem jut nők után fütyülni az utcán. Ez max az egybites barmok bevett módszere!

2021. aug. 10. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!