A CSOK-ot,babaváró hitelt felvett emberek,miért olyan sértődékenyek,ha valaki kritikát fogalmaz meg ezek ellen a támogatások ellen?
Figyelt kérdés
Pl.
Ott van az unokahúgom
23 éves összejött egy 32 éves pasival 2 hónap múlva teherbe esett tőle.
Gyors házasodás,Csok babaváró hitel+hitel.
Most 30-35 milliórt nézegetnek házakat a férjével.
Tökre örülnék a boldogságának,ha nem kezdené a mindent tudó úriasszonyt játszani.
Elkezdte mondani nekem,hogy 24 múltam én is miért nem komolyodok meg egész életemben mama hoteles leszek,ha így folytatom.
Finoman utaltam rá,hogy a csok miatt vannak az egekben az ingatlanárak,és nem mindenki olyan szerencsés,hogy 2 hónap alatt megtalálja az élete párját.
Megjegyeztem hogy eddig félmillió forintja se volt összesen mert mindig elszórta valamire.
Azóta nem nagyon beszéltünk,de nem is hiányzik.
2021. aug. 5. 11:17
21/23 anonim válasza:
Akkor legyek számodra undorító,nagy ívben tojok rá hogy mit gondolsz :D Elég sok embert ismerek, hogy neki sem való a gyerek, mégis szül, ráadásul nem is egyet... Ki tudja, lehet te is olyan ember vagy külső szemmel, hogy egy tyúkot sem bíznék rád, de te mégis szuper szülőnek gondolod magad :) Erről ennyit...
22/23 anonim válasza:
Ha tojnál rá, nem kapálóznál ennyire 😂😂
23/23 anonim válasza:
Jajj, de kis vicces itt valaki :) ja, mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!