Nyáron az egyik csaj felvett dolgozni egy cicanadrágot, az emberek miatt, az egész karrierjének annyi. Egy főnök rövid szoknyát hord hűvösebb időben is, nem sért ezzel senkit. Mi a logika ebben?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 18:45
1/15 anonim válasza:
Beosztott kontra főnök.Szerintem elég egyértelmű.Na meg a főnök nem a férfiak elcsábítása végett hord rövid szoknyát,csak nincs stílusa.
2/15 A kérdező kommentje:
Még az kellene, hogy a férfiak is nyáron rövidnadrágban dolgozzanak. Háború lenne.
2021. ápr. 3. 18:55
3/15 anonim válasza:
A cicanadrág elég óvodás outfit, a szoknya nem feltétlen. Milyen munka egyébként?
4/15 A kérdező kommentje:
A szoknya harisnya nélkül is több mindent mutat, mint egy cicanadrág hosszú, munkás pólóval.
2021. ápr. 3. 19:08
5/15 anonim válasza:
Vitázhatsz rajta, de a cicanadrág közönséges mindenhogyan.
Egyébként a mai világban ha valami tinilányt kirúgnak az első munkahelyéről még nem omlott össze a karrierje
6/15 anonim válasza:
Hát azért a cicanaci eléggé ribis, komolyabb munkahelyen nem tudom elképzelni, míg egy szoknya lehet elegáns is
7/15 anonim válasza:
A cicanadrág nem nadrág. Van, ahol repülőre sem ülhetsz fel benne.
8/15 anonim válasza:
Ezt a "komolyabb munkahely" dolgot annyira imádom. Lead architect vagyok és általában cicanaciban és sportcipőben járok dolgozni, akkor most komoly a munkám vagy sem? :D
9/15 anonim válasza:
Az benne a logika,hogy az alkalmazott sohasem lesz egyenlő a főnökkel,ezzel jobb megbékélned,mert a munkahelyek 90%-a így működik.Gondolom a főnök a csaj főnöke volt,simán lehet rivalizálás is,nem volt neki szimpatikus,hogy egy fiatalabb nő teszi a szépet.
10/15 anonim válasza:
Cicanadrággal mi bajotok? Ha jó a mérete, tehát nem 2 számmal kisebb, mint kellene, egyáltalán nem kihívó. Ugyanolyan, mint egy vékony pamutnadrág. Én is abban járok dolgozni. A szóban forgó kiscsajt is tuti nem ezért rúgták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!