Nyáron az egyik csaj felvett dolgozni egy cicanadrágot, az emberek miatt, az egész karrierjének annyi. Egy főnök rövid szoknyát hord hűvösebb időben is, nem sért ezzel senkit. Mi a logika ebben?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 18:45
11/15 anonim válasza:
Cicanadrág egyedül talán tunikával mondható ízlésesnek, én is kirúgnám, ha kirakatnak öltözve jönne egy beosztottam. Attól még, hogy kényelmes nem egy ízléses dolog, főleg munkába. Ennyi erővel a férfiak is járkálhatnának abba, csak mert kényelmes.
12/15 anonim válasza:
az a logika hogy a szoknya a nőknek munkahelyi viselet a cicanaci egyáltalán nem oda valo sztem. az én melóhelyemen is van dress code méghozzá szoknya harival. ha cicanaciba jelennék meg azonnal kirugnának sztem. a nőknek szoknya való nem cicanaci.
13/15 anonim válasza:
De való nekik cicanaci, otthonra, meg sporthoz, mint egyébként a férfiaknak is, de nem utcára meg dolgozni...
14/15 anonim válasza:
Angliában dolgozom, és itt a nők többsége bizony cicanadragban jön dolgozni,legalábbis ahol én dolgozom, általában egy tunikaval vagy hosszabb ruhával viselve. Nem mutat semmit, nincs kint a fenekem- álmomban sem jutna eszembe hogy kirughattak volna emiatt bármikor is.
15/15 anonim válasza:
Most írtad, hogy tunikával viselik, úgy itthon sem. Tudni kell helyén kezelni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!