A CSOK-ot,babaváró hitelt felvett emberek,miért olyan sértődékenyek,ha valaki kritikát fogalmaz meg ezek ellen a támogatások ellen?
Pl.
Ott van az unokahúgom
23 éves összejött egy 32 éves pasival 2 hónap múlva teherbe esett tőle.
Gyors házasodás,Csok babaváró hitel+hitel.
Most 30-35 milliórt nézegetnek házakat a férjével.
Tökre örülnék a boldogságának,ha nem kezdené a mindent tudó úriasszonyt játszani.
Elkezdte mondani nekem,hogy 24 múltam én is miért nem komolyodok meg egész életemben mama hoteles leszek,ha így folytatom.
Finoman utaltam rá,hogy a csok miatt vannak az egekben az ingatlanárak,és nem mindenki olyan szerencsés,hogy 2 hónap alatt megtalálja az élete párját.
Megjegyeztem hogy eddig félmillió forintja se volt összesen mert mindig elszórta valamire.
Azóta nem nagyon beszéltünk,de nem is hiányzik.
Te irigy vagy a boldogságára, hogy közösen élve a kormány nyújtotta lehetőségekkel, előbbre jutnak.
Semmi közöd ahhoz, hogy annak előtte mire költötte a pénzét.
Te a saját kasszáddal, életeddel, előbbre jutási lehetőségeiddel foglalkozz.
Ennyi.
Gusztustalanul gondolkodsz.
Nem a CSOK miatt vannak egekben az ingatlanárak, de aki így gondolkodik, annak nem is kísérlem meg elmagyarázni.
Nyilván te sem hiányzol nekik az irigységből fakadó rosszindulatoddal.
Intrikus természeted lehet. Talán tudsz még változtatni.
Jó, mondjuk ez az alja.
Én viszont tudok nem egy családot, ahol jól jött a pénz.
3#
100%-ig egyetértek azzal amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!