Ha újra kellene kezdened az életed, honnan kezdened újra?
A válaszokból is azt látom, hogy a közösségbe való beilleszkedés nagyon meghatározó rossz élmény tud lenni.
Sokan a pályaválasztásukkal elégedetlenek, az is hosszan meghatározó tényező.
13 éves koromban kezdeném újra, mert akkor mentem a gimimbe. Az egy új fejezete az életemnek ezért is és másért is.
Ugyanakkor az a gond, hogy ha visszamennék oda, akkor attól még ugyanaz az Aspergeres, überfura, elvont, saját világában élő és beilleszkedni képtelen lány lennék.
A mai tudásommal, vagy legalábbis azzal a szinttel, amiben az Aspergerrel tartok lenne érdemes visszamenni. Így viszont sok minden másképp alakulna.
Összességében a kérdésre az a válasz, hogy 13 éves koromtól lenne érdemes újrakezdeni.
15 vagy 16 évesen, középsuli kezdete, vagy második.
1. Nem növeszteném meg a hajam (a rocker életstílus a valóságban nem olyan, mint a filmekben).
2. Összejönnék egy bizonyos lánnyal.
A 3. hiba az életemben, hogy pincét ásattam a házam alá - ez 2 évvel húzta el az építkezést, és úgy 6 millióba került (mert rossz volt az alap, amire minden épült).
Érettségiig.
Máshogy alakítanám az életem, főleg abban, hogy szóba sem állnék azzal a nővel, aki tönkretette az életemet és aki miatt elveszítettem a lakásomat.
Nem házasodnék meg egyáltalán.
8. évvégétől vagy 6. nyara...
az a két pont van ahol elbsztam, de nagyon.
pl 6-ba ha tudnám mi lenne a jövőbe akkor elkerülhettem volna egy törést.
vagy nem gimibe mentem volna...
Szóval lenne mit változtatni, de így alakult, az biztos nem az az ember lennék aki vagyok. Viszont 1-2 dolgot leszámítva elégedett vagyok magammal...
Gimi elejétől.
Jobban meghajtottam volna a németet (2. idegennyelv), és még egyetem előtt letettem volna belőle a szaknyelvi B2-t.
Jobban eljárnék itthonról, többet lennék a korosztályommal, próbálnék jobban beilleszkedni az osztályba.
Jobban odafigyelnék magamra: a bőrömre, a mentális-, és fizikális egészségemre is.
Több diákmunkát vállalnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!