Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha újra kellene kezdened az...

Ha újra kellene kezdened az életed, honnan kezdened újra?

Figyelt kérdés
Újra kiskorodbol, vagy inkább a tinikorodtol? És miért?
2021. aug. 5. 10:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A válaszokból is azt látom, hogy a közösségbe való beilleszkedés nagyon meghatározó rossz élmény tud lenni.

Sokan a pályaválasztásukkal elégedetlenek, az is hosszan meghatározó tényező.

2021. aug. 5. 12:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

13 éves koromban kezdeném újra, mert akkor mentem a gimimbe. Az egy új fejezete az életemnek ezért is és másért is.

Ugyanakkor az a gond, hogy ha visszamennék oda, akkor attól még ugyanaz az Aspergeres, überfura, elvont, saját világában élő és beilleszkedni képtelen lány lennék.

A mai tudásommal, vagy legalábbis azzal a szinttel, amiben az Aspergerrel tartok lenne érdemes visszamenni. Így viszont sok minden másképp alakulna.

Összességében a kérdésre az a válasz, hogy 13 éves koromtól lenne érdemes újrakezdeni.

2021. aug. 5. 12:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

15 vagy 16 évesen, középsuli kezdete, vagy második.

1. Nem növeszteném meg a hajam (a rocker életstílus a valóságban nem olyan, mint a filmekben).

2. Összejönnék egy bizonyos lánnyal.

A 3. hiba az életemben, hogy pincét ásattam a házam alá - ez 2 évvel húzta el az építkezést, és úgy 6 millióba került (mert rossz volt az alap, amire minden épült).

2021. aug. 5. 16:22
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Születésemtől. Olyan szülőkhöz kerülnék, akik az életre, szeretetre nevelnek, támogatnak. Dühítő azért rendesen, hogy 29 évesen is még küzdök a démonokkal, szorongással stb. Amiket gyerekkoromban szedtem össze. Persze már rég az én felelősségem, és dolgozom rajta, de egyelőre nem tudtam leküzdeni a hátrányomat a kortársaimhoz képest.
2021. aug. 5. 16:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Érettségiig.

Máshogy alakítanám az életem, főleg abban, hogy szóba sem állnék azzal a nővel, aki tönkretette az életemet és aki miatt elveszítettem a lakásomat.

Nem házasodnék meg egyáltalán.

2021. aug. 5. 17:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Születéstől kezdve. Van egy alapbetegségem.
2021. aug. 5. 18:30
 17/19 anonim ***** válasza:

8. évvégétől vagy 6. nyara...

az a két pont van ahol elbsztam, de nagyon.

pl 6-ba ha tudnám mi lenne a jövőbe akkor elkerülhettem volna egy törést.

vagy nem gimibe mentem volna...

Szóval lenne mit változtatni, de így alakult, az biztos nem az az ember lennék aki vagyok. Viszont 1-2 dolgot leszámítva elégedett vagyok magammal...

2021. aug. 5. 18:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
1990-1991-ig élném újra és újra az akkori életemet. 24/72-es munkaidő beosztásban dolgoztam. Mellette basszus gitároztam, énekeltem egy erősödő népszerűségű amatőr együttesben. A fizetésem kevés volt ugyan, de szerettem abban az időszakban élni, mert akkor még nem volt olyan stabilan jelen a bizonytalanság az életemben, mint azóta, - szinte folyamatosan. Mint amatőr zenész, alkotóképes voltam, a munkámat pedig nagyon szerettem. Ezért a kettőért éltem lényegében.
2021. aug. 7. 09:26
 19/19 anonim ***** válasza:
51%

Gimi elejétől.

Jobban meghajtottam volna a németet (2. idegennyelv), és még egyetem előtt letettem volna belőle a szaknyelvi B2-t.

Jobban eljárnék itthonról, többet lennék a korosztályommal, próbálnék jobban beilleszkedni az osztályba.

Jobban odafigyelnék magamra: a bőrömre, a mentális-, és fizikális egészségemre is.

Több diákmunkát vállalnék.

2021. aug. 11. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!