Mit tennél ha életed egyik legfontosabb állásinterjúja előtt 1 perccel csuklani kezdenél?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, víz nincs nálad, és pillanatokon belül be kell menned az interjúra. Mert az meg milyen már hogy közben csuklasz :D2013. jún. 18. 21:41
1/7 anonim válasza:
Mély levegővételekkel el lehet mulasztani a csuklást kb. 10 mp alatt.
2/7 anonim válasza:
Akihez mész az is ember, mivan ha csuklasz? Az nem betegség vagy ilyesmi. Sokan nagyon túl bonyolítják ezt.
3/7 anonim válasza:
Mosdó csak van, ahol ihatsz egy korty vizet.
4/7 anonim válasza:
Én úgy mentem a napokban állásinterjúra, hogy ömlött rólam a víz. Nem csupán izzadtam, hanem úgy néztem ki, mint akit leöntöttek egy nagy vödör vízzel. Ott törölgettem az arcomat zsepivel és mondtam, hogy bocsánat, meleg van.:D
5/7 anonim válasza:
Semmit nem csinálnék, bemennék, röhögnénk rajta egyet hogy csuklom és kész.
6/7 anonim válasza:
"Ne haragudjon, idefelé jövet könnyesre nevettem magam, remélem megérti"
Így képzelem el az interjú menetét
http://www.youtube.com/watch?v=5X1VIyZe3Ws
21/F
7/7 anonim válasza:
Elnézést kérsz, és egy pohár vizet, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!