Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők többsége meg tudná...

A nők többsége meg tudná védeni magát, ha támadás érné őket?

Figyelt kérdés

Természetesen nem az idős nénikre gondoltam, de sok itteni kérdésre adott válaszban is olvasom, hogy ő mit tenne, ha pl. megfognák a fenekét, vagy bármi más módon inzultálnák, rátámadnának. A többségük magabiztosan válaszol. Ez azért van, mert tényleg járatosak lehetnek önvédelmi sportokban, vagy azért, mert ide bárki írhat bármit?

Ja, én nem akarok megtámadni senkit, csak érdekelnek a válaszok.

2021. júl. 27. 18:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Mondenkinek kötelezném a küzdősportot, vagy legalábbis az önvédelmet. Sokkal kevesebb bűntény lenne.
2021. júl. 27. 20:26
 12/15 anonim ***** válasza:
A sport megtanít a fegyelemre is.
2021. júl. 27. 20:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Boxon az egyideju balegyeneseket nyomtuk legutobb. KSI

Osszevernem. Mindig elborul az agyam,ha egy ferfi bant egy not.

2021. júl. 27. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Megvédeni fizikálisan nem tudnám magam. Az biztos. De jó hangos hangom van az a hetedik határban is hallható ha egy kicsit hangosabban beszélek. Talán az elijesztenè de nem biztos. Egyszer volt olyan a parkba, hogy egy ember szethuzta a kabátját ami alatt meztelen volt és mutogatta magát. Hát annyit tudtam mondani neki, hogy inkább dobd el. És jó kinevettem. Persze más mert nem támadott meg de nem esett neki jól azt gyanítom.
2021. júl. 28. 05:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Én jártam küzdősportolni és eddig 1x volt olyan, hogy meg kellett magamat védeni, akkor is szerintem a hatàrozott fellépésem riasztotta vissza a 2 férfit.

De hiába sportolok meg küzdősportoztam, fel tudom mérni az esélyeimet (pláne ha többen vannak) és ha arra kerülne a sor, akkor inkább elfutnék.

2021. júl. 28. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!