Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők többsége meg tudná...

A nők többsége meg tudná védeni magát, ha támadás érné őket?

Figyelt kérdés

Természetesen nem az idős nénikre gondoltam, de sok itteni kérdésre adott válaszban is olvasom, hogy ő mit tenne, ha pl. megfognák a fenekét, vagy bármi más módon inzultálnák, rátámadnának. A többségük magabiztosan válaszol. Ez azért van, mert tényleg járatosak lehetnek önvédelmi sportokban, vagy azért, mert ide bárki írhat bármit?

Ja, én nem akarok megtámadni senkit, csak érdekelnek a válaszok.

2021. júl. 27. 18:31
A kérdező szavazást indított:
Igen, meg tudná védeni magát vagy tanult küzdősportot is
Nem tudná megvédeni magát
24 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem, sőt én sem...(férfi vagyok) Képzeld el magad egy utcában, jön igor meg a másik 2 orosz 190 centis barátjuk és eldöntik hogy én a ladában fogok ülni, akkor bizony beraknak mint a sicc.
2021. júl. 27. 18:34
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
Netes jelenség. Ugyanaz mint amikor a férfiak írják, hogy "bezzeg ha én ott lettem volna, hogy elintéztem volna". Véletlenül ők persze soha nincsenek ott.
2021. júl. 27. 18:39
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudná egyik se megvédeni magát
2021. júl. 27. 18:40
 4/15 anonim ***** válasza:
14%
#1 De hülye vagy :D
2021. júl. 27. 18:42
 5/15 anonim válasza:
100%

Egy volt kolléganőmet sajnos érte támadás, ő járt küzdősportra is.

Mesélte, annyira lefagyott, hogy nemhogy védekezni nem tudott a rettegéstől és a sokktól, de még sikítani sem. Szerencsére megúszta az esetet, úgy emlékszem, megzavarták a támadót.

Szerintem ez attól függ, valakinek milyen a lélekjelenléte. A többségnek kétlem, hogy túltengene a tettre készsége, és inkább szimplán lemerevedne aktív védekezés helyett.

Persze, attól is függ, milyen szintű az inzultus. Egy seggre pacsi nem tölt el jeges félelemmel, csak undorral és dühvel, így ennél sokkal könnyebb önvédelmet tanúsítani is...

2021. júl. 27. 18:43
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Azért ha megfogják a fenekedet, jó hogy simán lekeversz egy pofont. Ez nem támadás és nem védekezés, hanem sértett felháborodás. Ha az illető elkezdene verekedeni velem, simán péppé verne, de egy pofont attól még adnék neki. Ez olyan, mint a videó, amikor egy macska elijeszt egy nagyobb állatot, például krokodilt. Nem erősebb, hanem felidegesíti a kroki és üt.
2021. júl. 27. 18:50
 7/15 Metionin ***** válasza:
Szerintem nem. Engem támadtak meg többször de inkább elfutottam. Tekintve a magyar nők (és férfiak) átlagos fittségét, a legtöbb még elfutni sem tudna.
2021. júl. 27. 19:19
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
1-es milyen férfi vagy te? Ha én egyszer be vadulok az isten nem menti meg őket. Amúgy sincs veszteni való ha ne adj isten el akarnak rabolni. Ha ne adj isten megölnek még az is jobb mint hogy eladjanak. De nem hiszem hogy sikerülne nekik.
2021. júl. 27. 19:32
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Mindenki tudja, hogy a t×nrúgás az "megold" mindent, de A, vagy nem használná, mert leblokkolna; vagy B, már ideje sem lenne használni, mert hirtelen jönnek ezen dolgok, és az ellenfél többnyire erősebb.
2021. júl. 27. 20:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdéseknél nem utcai támadás szokott lenni, hanem hogy valaki megfogja a mellét vagy a fenekét az utcán.
2021. júl. 27. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!