Mit csináltál, ha megtámadnának?
Este mész haza a sötétben, valaki elkap, befogja a szádat hogy ne tudj kiabálni, és a pénzedet követeli.
Te mit tennél? Esetleg voltál már ilyen helyzetben?
Nem történt ilyen szerencsére.
Szó nélkül futásnak erednék mivel úgyse lenne sok esélyem ellene. Befogni a számat meg ideje se lenne, mivel 2x mindig hátra nézek meg minden irányban nagyon oda kell figyelni a környezetedre. ha meg ez van akkor egy jó erős tökön rugás és futás ez ad pár mp előnyt..
Megneznem,ah a nagyfeju kutyam szettepi... mint ahogy ropogtatja minden nap a marha gerincet 😂
Ha egyedul: sprejjet lefujom es snitzerrel megvagom a nyakan,h ne tudjon bantani. Annyi flusztracio van bennem,h levernem rajta az egesz covidos anyagi csodot.
Engem megtámadtak. Hátulról belém rúgott és ütött egy jóképességű a SPÁR-ban.
Segítségét kiabáltam. Erre fellökött és emelte rám a kezét.
Jött a biztonsági. A másik elkezdett hazudozni, hogy mi történt. Engem kezdett lefogni a biztonsági, hogy én vagyok a gonosz ember.
Imádom az embereket.
Álmomban már mindkettőt elástam!
A valóságban lókukit nem tehetsz. Elfutsz, vagy börtönbe kerülsz, ha visszaütsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!