Ha megtámadnának az utcán, ti milyen módszerrel véditek meg magatokat?
Engem nem ér ilyen szituáció, mert én vagyok Slender Man, és alapból félnek tőlem az emberek.
#1:
Az a gond, hogy ezzel csak a támadó morálját növeled, elősegíted, hogy minél több emberrel csinálja meg ugyanezt.
"Az a gond, hogy ezzel csak a támadó morálját növeled, elősegíted, hogy minél több emberrel csinálja meg ugyanezt."
Miért az 1-es felelőssége, hogy megállítsa? Miért kell feláldoznia a testi épségét, mondjuk érted?
3 lehetőséget "látok":
A, lefagynék;
B, van nálam egy kézi riasztó, de ha kellene használnom, tuti lefagynék;
C, Természetbeni "ajándékot" adnék a támadónak.
Végre kiélhetném a gyilkolási vágyamat.
Viccet félretéve, szerintem az adrenalinom az egekben lenne, ezért önvédelemből nekiesnék. És még az is elképzelhető, hogy jobban megsérülne, mint én. Keressen magának jobb hobbit.
Ha fegyver lenne nála, nálam viszont max a kulcsom, akkor lehet meghátrálnék és megmanipulálnám, mert ezek a lopkodó, rabló támadók általában nagyon buták, és alacsonyabb az IQ-juk, mint az átlagembernek. Ezekkel az antiszociális személyiségzavarosokkal vannak tele a börtönök, a többségük pedig tényleg síkhülye.
Megmondanám pl. hogy tudom ki ő, ha a sittre kerül, vannak embereim akik elintézik. Úgyhogy jobban jár, ha üzletelünk, megpróbálnék eladni valamilyen drogot, k*rvát (nyilván kitaláció) közben valszeg tárcsáznám a rendőrséget, és úgy tennék, mintha a dealerrel beszélnék, burkoltan beüzenném, hogy veszélyben vagyok, mondanék címet, stb.
Persze, ha nagyon szerencsétlen vagy, 10 támadóból kifogod pont az az egyet, aki kivételesen nem hülye és megkérné, hogy kihangosítsd. Ha a rendőrt felhívod egy ilyen sztorival, valszeg venné a lapot, hogy meg akarnak támadni.
De reméljük egyáltalán nem kerül semmilyen támadásra sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!