Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha megtámadnának az utcán, ti...

Ha megtámadnának az utcán, ti milyen módszerrel véditek meg magatokat?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinek mi van a fejében, ha egy ilyen szituációra gondol, vagy ha ez történik vele. Fel vagytok készülve fejben az ilyen esetekre?
2020. nov. 22. 17:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Vascso,boxer es spre van nalak verekedesre. Vannak meg snitzerek ,h elvagjam a nyaki eret.

Az egesz heti stresszt levernem rajta es a vert is szeretem.

Ha vki megtamad vkit,megerdemli,ha moresre tanitjak. Vagy kinyirjak.

2020. nov. 22. 22:45
 12/12 anonim ***** válasza:

miért adnál természetbeli ajándékot?nem is értem nehogy még őt szolgáld már ki

"odaadom az ertekeim csak ne bantson" el is lehet futni ,egyedül akkor adnám oda ha van ott szerettem is vagy valami nagyon rossz helyzet van.

"Az a gond, hogy ezzel csak a támadó morálját növeled, elősegíted, hogy minél több emberrel csinálja meg ugyanezt." ha mindenki igy tesz valóban.de azt se lehet elvárni mindenkitől hogy az ilyen helyzetekben mindig ellenálljon.én nem adnám át az értékeim mondjuk ha megsérülök tuti megkeresném és szarrá verném a féreg fejét utólag.

2020. nov. 23. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!