Tényleg ilyen gyakori, hogy valakit csak úgy megtámadnak/kirabolnak?
Vannak tipikusan olyan "áldozat" kinézetű emberek, mint pl én is, akibe boldog, boldogtalan beleköt.
Nyilván olyanba, akitől bármilyen erős védekezés várható, nem fognak belekötni.
Én is szoktam necces helyeken járni, igaz, nem éjjel, de még sose kötöttek belém Pesten a 10 év alatt.
Eléggé "nyomi" lány vagyok, akiről lerí, hogy összesz*rná magát már attól is, ha kicsit hangosabban beszélnének vele, alacsony is vagyok... Bár lehet, hogy az öltözékem alapján az is lerí rólam, hogy maximum 2500 Ft van nálam meg egy posvány samsung telefon, aminek a képernyője vagy bekapcsol vagy nem, aktuális kedvtelése szerint. Megerőszakolni persze meg tudnának ettől még, de arra meg biztos keresnek inkább valami nőcisebb csajt, mert olyanból azért elég sok van.
Van olyan barátnőm viszont, aki jól is néz ki, a ruhái is jók, tényleg sok is a pénze, de őt se rabolták ki még sehol, nem kötöttek belé, pedig ő még éjszaka is mászkál többet, mint én. Meg úgy igazából egyetlen ismerősömtől se hallottam még, hogy megtámadták és kirabolták volna.
(Egyvalakiről tudok, akit kiraboltak Pesten, de az úgy történt, hogy valami bulizós helynél az utcán "összehaverkodtak" valakikkel részegen, aztán miután szétváltak, konstatálták, hogy a pénztárcájuk sehol...)
Ennek ellenére szerintem senkinek nem árt a veszélyesebb környékeket elkerülni, ha csak tehetjük, az ördög nem alszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!