Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A világba hol van olyan hely,...

A világba hol van olyan hely, ahol nem kell félned attól hogy megtámadnak az utcán vagy éppen kirabolnak, megerőszakolnak?

Figyelt kérdés

Van ilyen hely? Vagy hol a legbiztonságosabb élni?

Kíváncsi vagyok, mert a cigányoktól én eléggé fo*ok, és elég sok van a környéken belőlük. Támadtak e már meg titeket ?

2017. nov. 27. 19:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
23%

Mondjuk Svájc olyan biztonságos, hogy beszarsz.

Mondjuk nem is engednek be akárkit, illetve elég hamar hazazavarnak.

2017. nov. 27. 19:58
 2/19 anonim ***** válasza:

#1: Svájc sem annyira biztonságos

egy ismerős srác ott lakik és mondta, hogy ott a törökök olyanok mint itt a c1g4nyok, nem annyira szép és jó, mint gondolod

ő ott él kint és mesélte milyen

persze itthon is és ott is vannak jobb környékek

2017. nov. 27. 20:00
 3/19 anonim ***** válasza:
Nincs , bárki lehet támadó kedvében és sok primkó tetű hemzseg mindenhol . Eljársz messzebbre kemény önvédelem oktatásra ne tudja senki , veszel paprikasprét meg gázstukkert és ha bibi van sutty használod . A félelemre és az elszabadult fantáziára alapoznak , azért merészek mert ostobák és biofüveznek meg lőrét isznak semmi más miatt .
2017. nov. 27. 20:00
 4/19 anonim ***** válasza:
Tizenhárom évesen ki akartak rabolni. Az egyik majom szájba rúgott, mert nem akartam odaadni a pénzemet.
2017. nov. 27. 20:01
 5/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, mert jó én átmenetileg voltam ott, de ismim kint él és ezt úgy mondta, hogy Németországot lefikázta, hogy mert a törökök, de Svájcra már azt mondta hogy az tényleg jó.
2017. nov. 27. 20:02
 6/19 anonim ***** válasza:
48%

Szabolcsi vagyok de nem felek hogy megtamadnak, volt olyan hogy egy reszeg fiatal tarsasag probalt belemkotni de egyikuk nagyon nem jart jol, a tobbi mar nem is akart balhezni :D

Azt javaslom neked is hogy tanulj onvedelmet vagy harcmuveszetet es ha beledkotnek tudd felmerni a helyzetet es legyen onbizalmad kiallni magadert

2017. nov. 27. 20:02
 7/19 anonim ***** válasza:
47%
Hollandiáról jókat hallottam bár azt nem tudom hogy és mint lehet odaköltözni.
2017. nov. 27. 20:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Ózdon a legbiztonságosabb élni :) .
2017. nov. 27. 20:22
 9/19 anonim válasza:
Ausztria (igen,Bécs is!).
2017. nov. 27. 20:35
 10/19 anonim ***** válasza:
75%

Na itt jó sok félretájékoztatott ember van. Svájcban már 10 éve is hemzsegtek a migránsok. Hollandiáról inkább ne is beszéljünk, mert lassan alig látni fehér embert.

Szingapúrba menjél, ott rend és fegyelem van.

2017. nov. 27. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!