A világba hol van olyan hely, ahol nem kell félned attól hogy megtámadnak az utcán vagy éppen kirabolnak, megerőszakolnak?
Van ilyen hely? Vagy hol a legbiztonságosabb élni?
Kíváncsi vagyok, mert a cigányoktól én eléggé fo*ok, és elég sok van a környéken belőlük. Támadtak e már meg titeket ?
Mondjuk Svájc olyan biztonságos, hogy beszarsz.
Mondjuk nem is engednek be akárkit, illetve elég hamar hazazavarnak.
#1: Svájc sem annyira biztonságos
egy ismerős srác ott lakik és mondta, hogy ott a törökök olyanok mint itt a c1g4nyok, nem annyira szép és jó, mint gondolod
ő ott él kint és mesélte milyen
persze itthon is és ott is vannak jobb környékek
Szabolcsi vagyok de nem felek hogy megtamadnak, volt olyan hogy egy reszeg fiatal tarsasag probalt belemkotni de egyikuk nagyon nem jart jol, a tobbi mar nem is akart balhezni :D
Azt javaslom neked is hogy tanulj onvedelmet vagy harcmuveszetet es ha beledkotnek tudd felmerni a helyzetet es legyen onbizalmad kiallni magadert
Na itt jó sok félretájékoztatott ember van. Svájcban már 10 éve is hemzsegtek a migránsok. Hollandiáról inkább ne is beszéljünk, mert lassan alig látni fehér embert.
Szingapúrba menjél, ott rend és fegyelem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!