A világba hol van olyan hely, ahol nem kell félned attól hogy megtámadnak az utcán vagy éppen kirabolnak, megerőszakolnak?
Figyelt kérdés
Van ilyen hely? Vagy hol a legbiztonságosabb élni?
Kíváncsi vagyok, mert a cigányoktól én eléggé fo*ok, és elég sok van a környéken belőlük. Támadtak e már meg titeket ?
2017. nov. 27. 19:52
11/19 anonim válasza:
Szingapúr, Lichtenstein, Japán (mondjuk itt ki leszel nézve, mert elég rasszisták, főleg az idősebbek). Amúgy meg mindenhol a gazdag részek biztonságosak/biztonságosabbak. A Rózsadombon vagy Felcsúton sem kell nagyon félned.
14/19 anonim válasza:
Bhután, Tuvalu, Fidzsi-szigetek, Új-Zéland, Izland, Málta, Grönland, Nunavut. De én legszívesebben egy őserdőbe mennék.
16/19 anonim válasza:
Talán az Antarktiszon. Ott még utcák sincsenek.
17/19 anonim válasza:
Esetleg Norvégia, Izland, és Svédország.
Az északi országok általában. Persze azok sem fedhetetlenek, de ezekről sok jót hallottam ilyen téren is. Nagyon ritkák a rablások, lopások, támadások.
Finnországgal nem tudom mi a helyzet, de mivel az is Skandinávia része, ezért várhatóan hasonlóak ott is az emberek.
18/19 anonim válasza:
utolsó, te leragadtál a nyolcvanas években. India után Svédország vezeti a nemi erőszak világranglistáját.
19/19 anonim válasza:
nincs
esetleg pszichológushoz menj el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!