Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A világba hol van olyan hely,...

A világba hol van olyan hely, ahol nem kell félned attól hogy megtámadnak az utcán vagy éppen kirabolnak, megerőszakolnak?

Figyelt kérdés

Van ilyen hely? Vagy hol a legbiztonságosabb élni?

Kíváncsi vagyok, mert a cigányoktól én eléggé fo*ok, és elég sok van a környéken belőlük. Támadtak e már meg titeket ?

2017. nov. 27. 19:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szingapúr, Lichtenstein, Japán (mondjuk itt ki leszel nézve, mert elég rasszisták, főleg az idősebbek). Amúgy meg mindenhol a gazdag részek biztonságosak/biztonságosabbak. A Rózsadombon vagy Felcsúton sem kell nagyon félned.
2017. nov. 27. 22:04
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Hold
2017. nov. 27. 22:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Tab
2017. nov. 27. 22:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Bhután, Tuvalu, Fidzsi-szigetek, Új-Zéland, Izland, Málta, Grönland, Nunavut. De én legszívesebben egy őserdőbe mennék.
2017. nov. 27. 23:09
 15/19 anonim ***** válasza:
35%
Budapest jó része ilyen.
2017. nov. 28. 16:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Talán az Antarktiszon. Ott még utcák sincsenek.
2017. nov. 28. 16:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Esetleg Norvégia, Izland, és Svédország.

Az északi országok általában. Persze azok sem fedhetetlenek, de ezekről sok jót hallottam ilyen téren is. Nagyon ritkák a rablások, lopások, támadások.

Finnországgal nem tudom mi a helyzet, de mivel az is Skandinávia része, ezért várhatóan hasonlóak ott is az emberek.

2018. máj. 12. 13:21
 18/19 anonim ***** válasza:
utolsó, te leragadtál a nyolcvanas években. India után Svédország vezeti a nemi erőszak világranglistáját.
2018. máj. 13. 23:12
 19/19 anonim ***** válasza:

nincs

esetleg pszichológushoz menj el

2018. máj. 14. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!