Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye annak, hogy...

Mennyi az esélye annak, hogy kirabolnak/megtámadnak bkv-n, ha a kezembe van a telefonom?

Figyelt kérdés

mostanában rászoktam, hogy filmet nézek buszon/villamoson, de anyukám néha felhozza, hogy "egyszer ezért fognak kirabolni stb.." nem hiszek benne, de azért gondoltam kiírom a kérdést..

II. ker

2010. jún. 6. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:

elég nagy esélye van sajnos, szerintem se csináld

csak kikapják a kezedből és husss

2010. jún. 6. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Na pont ezt nem kéne csinálni. Másik, az a telón zenehallgatás nyilvánosan, jó mondjuk az cigánykodás, a filmezéshez köze nincs, de egy sunyibb dakota lever neked egyet és már el is húzott a telóddal.
2010. jún. 6. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Kisvárosban élek, ilyen gondok nem zavarnak, életemben nem ültem még metrón :D de ha ennyire veszélyes akkor tényleg ne tedd vagy jól markolj rá :D jah és szerintem alap etikai szabály hogy tömegszállítási eszközön mobilról zenét vagy bármilyen hangos cuccot fülhallgatóval hallgatunk...
2010. jún. 6. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:

50%. Vagy igen, vagy nem.

Ha van annyi pénzed, hogy simán vegyél egy újat, akkor csináld. Ha nincs, akkor ne.

Ja, és ha egy csúnyabácsi odamegy kötekedni, hogy add oda neki, akkor add oda neki. Az életed drágább, mint a mobilod. :)

2010. jún. 7. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!