Önvédelemben kérek segítséget. Félek, hoyg megtámadnak. Mit tehtek ez ellen?
Figyelt kérdés
Sziasztok az baj, hogy nem vagyok ez izmos gyerek és egy olyan helyen lakom ahol egyer több a rosszarcú (szines)és nem tudom mit tehetek, hogy ne lopják le a vadonatúj órám meg ne verjék szét a pofám!!!
SEGÍTSEtEK!!!
2010. dec. 8. 21:47
1/2 anonim válasza:
gáz spray
legális /úgy tudom/ és hatásos.
Az már más kérdés, ha rajban támadnak..
2/2 anonim válasza:
Pl ne legyen rajtad semmi értékes(nek látszó). Ez az egyik legjobb módszer. A rajok sem gyilkolászni meg poénból megverni szokták az embert, hanem zsákmányért teszik (többnyire). Ha pl csak 500 forint van a pénztárcádban, akár oda is dobhatod nekik, ekkor ez a legjobb megoldás.
Egyébkébt ha tényleg sok raj körülvesz, akkor még lőfegyver, meg űber karate tudás se ment meg, ha el akarnak kapni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!