Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Önvédelemben kérek segítséget....

Önvédelemben kérek segítséget. Félek, hoyg megtámadnak. Mit tehtek ez ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok az baj, hogy nem vagyok ez izmos gyerek és egy olyan helyen lakom ahol egyer több a rosszarcú (szines)és nem tudom mit tehetek, hogy ne lopják le a vadonatúj órám meg ne verjék szét a pofám!!!

SEGÍTSEtEK!!!

2010. dec. 8. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:

gáz spray

legális /úgy tudom/ és hatásos.

Az már más kérdés, ha rajban támadnak..

2010. dec. 8. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Pl ne legyen rajtad semmi értékes(nek látszó). Ez az egyik legjobb módszer. A rajok sem gyilkolászni meg poénból megverni szokták az embert, hanem zsákmányért teszik (többnyire). Ha pl csak 500 forint van a pénztárcádban, akár oda is dobhatod nekik, ekkor ez a legjobb megoldás.

Egyébkébt ha tényleg sok raj körülvesz, akkor még lőfegyver, meg űber karate tudás se ment meg, ha el akarnak kapni...

2010. dec. 8. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!