Lányok, nők, meleg pasik! Titkon vágynátok olyan helyzetben látni a pasitokat, ahol veszélybe kerül, megtámadják, és hősiesen kell viselkednie, illetve fizikailag megvédenie magát, vagy titeket?
Figyelt kérdés
Egyrészt a szerelmét senki sem szeretné bajban látni, másrészt imponáló is lenne.
Kort, nemet is kérek!
2021. máj. 11. 22:18
3/10 anonim válasza:
Nem, már akkor aggódom érte, amikor éjszaka megy dolgozni. 23N
4/10 anonim válasza:
Kérdező:
Ezt miért tetted így be külön e kérdésedbe:
"meleg pasik".
5/10 anonim válasza:
Nem. Már tapasztaltam kevésbé veszélyes helyzetben, kisebb konfliktus esetén, hogy nem okoz neki gondot megvédenie sem engem, sem saját magát. Ennyi bőven elég ahhoz, hogy biztonságban érezzem magam mellette. 23N
7/10 anonim válasza:
Biztos hogy nem, mindig féltem az én manómat!
Ha meg valaki megtámadná, hülyét kapnék és biztos neki ugranék ösztönből az illetőnek az erős körmeimmel XD
23/N én is :D
8/10 A kérdező kommentje:
#4, Mivel a meleg férfiaknak is pasijuk van, és a férfiakhoz vonzódnak, éppen ahogy a nők, vagyis potenciálisan lehet véleményük a kérdésben. :)
2021. máj. 12. 14:03
9/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul még érdekesebb tőle, ha nemet és kort is láthatunk a válaszoknál, hogy vajon egy férfi és egy nő válasza különbözne-e.
Én meleg férfiként például nem tudnék se igennel, se nemmel felelni, mivel egyrészt nem szeretném, ha veszélybe kerülne, akit szeretek, másrészt tetszene, ha láthatnám hős lovag üzemmódban. :D
2021. máj. 12. 14:06
10/10 anonim válasza:
Nem, dehogy.
Szeretem, nyilván nem akarnám hogy veszélyben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!