Tegnap egy ember a gyömrői Tescóban megtámadott egy autistát Helytelen maszk használat miatt! Mit lehet tenni? Bekapcsolta a felvevőt, viszont akkor már mindent tagadott nincs bizonyíték!
Az üzletnek nem volt kamerája? Vagy esetleg még szemtanúkat (főleg ott dolgozókat) lenne érdemes keresni.
Amúgy olyan szinten gyűlölöm az ilyeneket, hogy az leírhatatlan. Egy autistába bele mernek kötni, akiknek sokszor szinte fájdalom felvenni a maszkot és nem is értik meg a fontosságát, de a kigyúrt cigányokba, akik a buszmegállóban sem veszik fel, abba már nem. Tipikus példája a gyenge jellemnek és gyenge szellemnek.
Szia kérdező, én a zsírdisznót levágtam volna ott helybe, kisütöttem volna a zsírját, majd a feleségét is felhúztam volna, és véres hurkát csináltam volna belőle.
Szóval jó hogy nem láttam élőben, mert kéz és láb nélkül mentek volna haza.
"Ilyenek a média által megfélemlített birkák. Közveszélyessé válnak! Elmebaj ellen kellene oltani."
Akkor meg éljeneztetek, amikor egy mazskellenes leszúrt egy idős férfit...undorító már ez a birkázás, nem ettől leszel tanultabb, értelmesebb. Bégetitek, hogy birkaaaa, birkaaa. Közben rettegtek az oltástól, rettegtek bilgécctől és röhögtök, ha egy mazskját helyesen hordó férfit megszúrja valamelyik agymosott véglény barátotok.
No kérem! Akik elkeztek engem ismeretlenül pocskondiázni! Csak úgy szólok, jelentettem ezeket a hozzászólásokat! Akit érdekel, hogy kik is támadtak rá az autistákra, azoknak képet tudok küldeni privátban az elkövetőkről! Nem tudom miről beszélnek és nem tudom mit akarnak ezek az emberek itt, csak sejtem, hogy provokálni!
Annak pedig nem fogok felülni! Aki nem hiszi el, hogy a kérdés és a benne megfogalmazottak igazak volnának, azoknak privátban nagyon szívesen küldök fényképet is és részletesebb leírást a történtekről!
Többen kérdezték hogy mi a helyzet, a személyzettel! Érdekes módon jó messzire kerültek a helyszín! Hogy még csak ne is lássák, hogy még csak ne is lehessen őket látni… Az üzletvezetőt hívtuk aki állítólag “civilben” volt, így állítása szerint nem tudott cselekedni, de segített kifizetni az árut és kikísérte a tescóból. A hármas válaszolónak üzenem, hogy ez az autista ráadásul próbálja hordani, néha több néha kevesebb sikerrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!