Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők! Tízes skálán mennyire...

Nők! Tízes skálán mennyire vagytok gonoszak?

Figyelt kérdés

1 - Egyáltalán nem gonosz.

10 - Nagyon gonosz.

2021. júl. 23. 20:16
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
56 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom eldönteni igazából rendszeresen segitek másokon akár pénzbeli akár étel adománnyal minden kóbor jószágot be akarok fogadni nagyon tudom őket sajnálni viszont nincs egy igaz barátom sem egyszerűen akit kedvelek is simán megvan róla a rossz véleményem nem tudok az emberekkel toleráns lenni mindig mindenkiről van negativ véleményem értem ezt pl.munkahely munkatársak.
2021. júl. 23. 20:39
 2/19 anonim ***** válasza:
64%
Az a 10-es, aki nem ad esélyt a kedves-rendes-aranyos inceleknek?
2021. júl. 23. 20:50
 3/19 anonim ***** válasza:
63%

2-es!

Már úgy hiányoztál!

2021. júl. 23. 20:53
 4/19 anonim ***** válasza:
63%
#2 tuti 😂 Akkor 10-es skálán 100 a gonoszságunk 😀
2021. júl. 23. 20:54
 5/19 anonim ***** válasza:

Egy egészséges hatost jelöletem.

Középmezőny vagyok mindenben.

2021. júl. 23. 21:02
 6/19 anonim ***** válasza:
55%

0

A légynek sem tudnék artani...

2021. júl. 23. 21:13
 7/19 anonim ***** válasza:
78%

Definiálni kéne, hogy mit jelent gonosznak lenni.

Reflexből jönnek olykor rosszindulatú gondolataim, ilyenkor a felettes énem mindig lekorholja az ösztönénemet. Van, amikor beleesek abba a csapdába, hogy azért akarok mással jobb kapcsolatot létesíteni, hogy valakit kibeszéljünk. Szerintem ez azért van, mert Magyarországon ez a módi, és az ember lányának ezek ellen a tanult berögződések ellen tudatosan kell küzdenie.

Ezek a dolgok, amiről azt gondolom, hogy csinálom és gonoszak. Ez hanyast ér?

2021. júl. 23. 21:27
 8/19 anonim ***** válasza:
52%
Gondolom a "gonoszság" definíciója ebben az esetben az a hogy egy nő nem áll le minden jött menttel és nem teszi szét a lábát akárkinek, és ne adj isten, elvár egy alap életszínvonalat is. Nos, ez alapján énminimum 15-ös vagyok :D
2021. júl. 23. 21:37
 9/19 anonim ***** válasza:
12%

A nők nem gonoszak, csak gyakran rosszindulatú ösztönlények, és ezt nem szabad a gonoszsággal keverni

Nem akarnak ők ártani sokszor senkinek, csak aztán elkezdik a szemét kaparászni annak aki épp útban van. Puszta ösztön, nem gonoszság

2021. júl. 23. 23:49
 10/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem tartom magamnak gonosznak, amíg valaki nem követ el valamit ellenem, mások ellen. Na akkor elég gonosz tudok lenni.
2021. júl. 24. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!