Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gáz ha az ember káromkod...

Miért gáz ha az ember káromkodik mint a kocsis? Mivel jobb az, ha azt mondom hogy nem örülök valaminek, mintha konkrétan elküldenék valakit a picsába?

Figyelt kérdés

Meg kell változtatnom egyáltalán a beszedemet ebből a szempontból, hogy ne zavarjak másokat? Én általában leszarom ki mit csinál körlöttem, ezért nem értem miért zavar másokat ha úgy beszélek, ahogy.

A mondandóm lenyege nem válzozik a tálalástól.

2021. júl. 22. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
Én alapból lenézem azt, aki csúnyán beszél. Miért? Mert ezzel azt bizonyítja, hogy primitív. Azt bizonyítja, hogy ő nem tisztel másokat. Továbbá, hogy elkényeztetett és felelőtlen. Én törülni szoktam a baráti körömben az ilyen embereket. Túl nagy a differencia. Aki a csúnya szavak használatával akar kiemelkedni a tömegből, nagyon gyenge jellem.
2021. júl. 23. 00:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! Mondhatom azt neked, hogy változtatnod kellene a frizurádon, mert nem áll jól a színe vagy a hossza. És mondhatom azt is, hogy "hú! De g.ciszar a hajad, úgy nézel ki mint egy csöves!"

A lényeg "ugyanaz", csak az egyikkel megbántalak, a másikkal meg nem.

Amiért szofisztikálom a mondanivalómat, attól még őszinte maradok, csak igyekszem kultúrált és civilizált módon közölni.

Meg más, amikor pl egy munkahelyen közlöd, hogy ki kell menned a mosdóba és más amikor benyögöd, hogy elmész szarni.

Érted már?

2021. júl. 23. 12:43
 13/15 A kérdező kommentje:

"A lényeg "ugyanaz", csak az egyikkel megbántalak, a másikkal meg nem."

Mindkét állítás igaz, egyik sem bánt meg, ha kedvesen mondanád a véleményedet sem változtatnék, mindkét reakciódra azt felelném hogy leszarom, mert így érzem.

A mosdóbamenés más, mert a mosdóbamenés puszta ténye zavaró mivel gusztustalan dolgokkal kapcsolatos és ha valaki eszik az irodában akkor nem akarok gyomorbukfencet okozni. Nekem a mosdó egy a szarással, a hugyozással meg a tamponcserével, szóval en csak "ki" megyek vagy "szünetre" én dolgom mit kezdek az időmmel.

2021. júl. 24. 05:32
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
Amíg nem minden második szava káromkodás, addig engem nem érdekel. Az érzéseket ki kell fejezni, a feszültséget le kell vezetni.
2021. júl. 24. 10:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt. Nagyon sokat káromkodtam és mindenki szólt érte, én meg nem értettem, hogy egy baráti társaságban miért kell finomkodni.

Azóta eltelt 5 év és valahogy kikopott belőlem. Persze néha kijön 1-1 káromkodás belőlem, de nem egy atlagos beszélgetés alatt.

Kívülallóként már más hallgatni azokat, akik sokat káromkodnak. Kicsit egyoldalú a szókincsük, ráadásul néha temperamentumosan adják elő a mondandójukat, ami elsőre meg szokott ijeszteni.

Illetve az se mindegy, hogy hol használod a trágár szavakat.

Amikor a kutyafutiban kiírják, hogy szedje mindenki össze a kutya "szart" meg amikor Facebook posztban ott van egy bas.d meg az nekem sok.

2021. júl. 25. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!