Konkrétan milyen emberre mondják azt, hogy "Azt képzeli, hogy a Nap is miatta kel fel."?
Figyelt kérdés
Milyen mentalitást, belső tulajdonságot takar? Beképzeltséget?2021. júl. 1. 09:48
1/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül csak beképzeltséget. Szerintem a nárcisztikus emberekhez jobban passzol ez a mondás.
3/12 anonim válasza:
Akik azt hiszik körülöttük forog a világ. Egoista, önző, beképzelt, empátiára képtelen.
Olyat képzelj el, akinek ha elmondod, hogy egy hete temették anyádat, az rá a válasza, hogy az semmi, neki tegnap derült ki, hogy beteg a kutyája és most teljesen kivan, aztán három óráig csak a retkes kutyájáról beszélgettek, mert másról nem hajlandó. Na az ilyenekre mondják.
4/12 Senior Séf válasza:
Aki azt hiszi, hogy ő fingta a passzátszelet.
5/12 anonim válasza:
Fontoskodó" ki ha én nem" jut eszembe róla.
7/12 anonim válasza:
Pont olyanra mint az egyik kollégám :)
8/12 A kérdező kommentje:
7: És ő milyen?
2021. szept. 5. 15:13
9/12 anonim válasza:
Fárasztó. Folyton arról pofázik hogy ő neki milyen nehéz, hogy ő milyen fontos, hogy ő csinál mindent. "ÉNÉNÉN én" hamar az agyadra megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!