Miért van az, hogy akárhányszor látom ezt a népcsoportot, mindig csak a rosszat sugallják?
Jó esetben csak az üvöltözés, szemetelés, hangos zenehallgatás, rossz esetben beléd kötnek, kirabolnak, megkéselnek.
100 évvel ezelőtt is ilyenek voltak ezek, vagy csak az elmúlt 60-70 évben vadultak meg ennyire? Vagy akkor elvoltak zárva a falu végére, és egymás között éltek?
Ugye mindig más a hibás, a rasszisták miatt ilyenek, ahogy mondani szokták, de hogy lehet az, hogy rengeteg szegény őslakos is van ebben az országban, tőlük mégse látni ilyet.
Tudom, hogy mindig van ellenpélda, de az arányok nagyon mások.
Akkor egészen más az ízlésünk. Én eddig csak olyan emberrel találkoztam, akit zavar a nap nagy részében üvöltő mulatós zene. Mondjuk engem még lakodalomban is idegesít (nem is megyek, ha lehet) De hogy délutánonként, esténként azt hallgassam, az kizárt.
Egyébként én laktam olyan házban, ahol több cigány család is élt, a közvetlen szomszédban is, meg amúgy is az egész környék olyan. Ott nem volt különösebben probléma, egyszer fölénk költözött egy igazi zajos társaság, csak 2x felmentünk hozzájuk a haverjaimmal beszélgetni, aztán valamiért elköltöztek onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!