Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy akárhányszo...

Miért van az, hogy akárhányszor látom ezt a népcsoportot, mindig csak a rosszat sugallják?

Figyelt kérdés

Jó esetben csak az üvöltözés, szemetelés, hangos zenehallgatás, rossz esetben beléd kötnek, kirabolnak, megkéselnek.

100 évvel ezelőtt is ilyenek voltak ezek, vagy csak az elmúlt 60-70 évben vadultak meg ennyire? Vagy akkor elvoltak zárva a falu végére, és egymás között éltek?

Ugye mindig más a hibás, a rasszisták miatt ilyenek, ahogy mondani szokták, de hogy lehet az, hogy rengeteg szegény őslakos is van ebben az országban, tőlük mégse látni ilyet.

Tudom, hogy mindig van ellenpélda, de az arányok nagyon mások.

2021. júl. 22. 15:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Semmi rasszista nincsen abban, ha cigánynak hívod őket. Cigány nemzetiségű magyar állampolgárok. Egy tök normális cigány embert láttam múltkor, aki éppen erről magyarázott, hogy mekkora hülyeségnek tartja, hogy sokan kerülgetik ezt a szót, mert azt hiszik, hogy bántó rájuk nézve. Nem az.
2021. júl. 22. 16:02
 12/31 anonim ***** válasza:
68%

Valószínűleg mindig ilyenek voltak, ezt írások, dokumentumfilmek alapján gondolom. Csak régebben kordában tartották őket, nem sok joguk volt, ha úgy alakult kimentek a csendőrök és elverték őket. Sajnos annyi eszük azért van, hogy kihasználják az egyre erősödő jogaikat.

Természetesen tudom, hogy nem az összes ilyen, csak a túlnyomó többség.

2021. júl. 22. 16:39
 13/31 A kérdező kommentje:
Én pesten élek, a lakosság 10%-át teszik itt ki állítólag. Azért találkoztam már egy kettővel, idáig nincs pozitív élményem velük kapcsolatban az elmúlt 30 évben. Amikor beraktak hozzánk általánosban 1-2t az osztályba, onnan kezdve felfordult a rend, lopások sorozata. Pedig tőlünk meg a tanároktól ott nem ezt láttak.
2021. júl. 22. 16:44
 14/31 anonim ***** válasza:
17%
Mi rosszat sugallnak neked te skizofrén :D
2021. júl. 22. 16:55
 15/31 anonim ***** válasza:
17%
Kezeltesd magad.
2021. júl. 22. 16:55
 16/31 anonim ***** válasza:
83%
A 14-es, meg a 15-ös valószínűleg valami liberális közösségben él. Gondolom még csak az interneten látott cigányokat.
2021. júl. 22. 17:09
 17/31 anonim ***** válasza:
60%
Vagy ők is azok. Habár elég jó a helyesírásuk
2021. júl. 22. 17:15
 18/31 anonim ***** válasza:
49%
A bulizás, hangos zene, ordibálás, és rongálás minden országban jelen van, a fiatalok gyakori szokása. Mármint amelyiket nem burokban nevelték.
2021. júl. 22. 19:19
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
És ezért vagy skizofrén, mert mindenben a rosszat látod, méh s bulizásban is.
2021. júl. 22. 19:21
 20/31 anonim ***** válasza:
"még a bulizásban is" akart lenni
2021. júl. 22. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!