Szeretitek a németeket illetve a német nyelvet? (Többi lent)
Szerintem a németek eléggé bunkók és beképzeltek, magukon kívül senkit nem szeretnek...a himnuszuk is így kezdődik..:/
Németül sajnos muszáj tanulnom, nem mondom hogy naaagyon nehéz, de nem olyan könnyű, és eszméletlen csúnya..fhuuj de utálom.
Őket se szeretem. Más is van így ezzel esetleg? Előre is köszi a választ. És bocsi ha túl gyűlölködősre sikeredett.
A magyarban a sok "e" betű miatt azt olvastam, hogy mi úgy beszélünk, mint a kecskék.
Sok időt pazaroltam a tanulására, nem lenne szabad ezt a nyelvet tanulni elsőként, kizárólag az angolt.
Gyűlölöm a nyelvet, sajnos első nyelvként tanultam ennek már 10 éve, azért nem váltok mert az angolt még jobban utálom, valahogy nekem ez angol kultúra nem jön be! Spanyol jön be amúgy.
A németeket nem utálom mint emberek, mert beszélgettem már német emberrel sőt finnel is. Németbe még nem voltam kinn, de nem is vonz a dolog hogy kimenjek.
Én imádom a német nyelvet, azt tanultam a legtöbb ideig, faktos is voltam belőle.
Voltam Németországban is cserediákként, és elég pozitív tapasztalataim voltak. Persze nem lehet ennyire általánosítani, hogy egy egész ország népességére azt mondjuk, kedvesek vagy bunkók - mint minden országban, itt is vannak jófej és bunkó emberek is, de nekem a pozitív dolgok jutnak először eszembe a németekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!