Szeretitek Falco-t?
Közel 2 hete bukkantam rá a Jeanny című dalra, amikor is hallgattam a Retro Rádiót. Emlékeztem arra, hogy a dal félig angol, félig német nyelvű, viszont a szöveget nem tudtam felidézni (korábban nem tudtam kihámozni, miről is énekel(t), mert évekkel ezelőtt az angolom még nem volt túl jó, a német nyelvet pedig soha nem tanultam). Nagyon örültem annak, hogy rábukkantam erre a slágerre, mert annak idején, gyerekkoromban nagyon szerettem ezt az érzelmekkel teli dalt. A Rock Me Amadeus és a Der Kommissar című gyöngyszemeket már régóta ismertem.
Úgy vélem, nagyon jó zenéket alkotott, és szomorúsággal tölt el, hogy már 20 éve nincs közöttünk. :( Ti milyennek találtátok Falco-t? Szeretitek a dalait vagy sem?
Igen, eléggé sajnálom, hogy akkor halt meg, amikor a hanyatlás után kezdett megint rendbejönni a karrierje, nagy király volt szerintem...
Az említetteken túl a kedvenc számaim:
Garbo, Naked, Mutter der Mann mit Koks ist da
Van egy elég jó életrajzi filmje Az ördögbe is, még élünk (Verdammt, wir leben noch) a címe, amiben újraforgatták néhány videóklipjét is :D
Nem igazán kedveltem, de tényleg van néhány jó száma. Ez például hasonló, mint a Jeanny:
Nekem anyukám mutatta meg kb 1 éve a Jeannyt, akkor "félre is raktam".
Viszont 3-4 hónapja elkezdtem úgymond kutakodni a zenéi között, és nagyon magával ragadott a hangja, mozgása, megjelenése, és az egész története.
Egy nagyon jó embert vesztett el a világ vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!