Mi a véleményetek a Pop Punk és a Metalcore zenéről? Melyiket szeretitek? És mi a műfajokból a kedvenc zenekarotok?
Pop punkot nem hallgatok. Metalcoret szoktam hallgatni. Főleg azokat szeretem, amiben sok hörgés van, de azért jó, ha van benne tiszta ének is. 🙂
Egyik kedvenc együttesem a Leander Rising, kár, hogy felbomlottak.
#2: Nem csak ez a két műfaj szól a lázadásról, anno a heavy metal is a lázadásról szólt. Sőt, még a Beatles is a lázadásról szólt.
Kérdező:
Általánosságban nem vagyok oda a metalcore-ért, de ha a metalcore egy-egy jellegzetességét keverik más műfajokkal, az úgy lehet nagyon jó.
Viszont amikor ilyen kiherélt hangú fiatal díszbuXinak öltözött srácok vonyítanak, nyáladzanak, na az valahogy nem jön be. Az Asking Alexandriát és a Bring me the Horizon-t egyáltalán nem szeretem, de pl. a Parkway Drive nekem is bejön.
A pop punkból pár előadót hallgatok csak, a Green Day, és az Offspring a kedvencem ebből a zsánerből. Az Icon For Hire alternatív zenekar, de vannak pop punkos dalaik is. Ha a pop punkos altert is beleszámítjuk, akkor egyértelműen ők a kedvenceim a műfajból, viszont ha csak színtiszta pop punkról van szó, akkor marad a Green Day és az Offspring.
Pop punkból amiket szeretek:
Good Charlotte
Simple Plan
A
Green Day
Jimmy Eat World
The Offspring
Paramore
Blink 182
Avril Lavigne
Sum 41
Metalcore:
Asking Alexandria
Avenged Sevenfold
AWS (magyar)
Bullet for my Valentine
Alien Ant Farm (első lemeze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!