Running Wild. Mert jó zenét játszik. Dinamikus, lendületes, élettel teli. Nem búvalb***ott, vagy nyálszitálás, mint a mai divatos "zenék". Linkelek is egy számot nagy hirtelen, hogy értsd, miről beszélek.
Led Zeppelin, mert a könnyűzene történelem csúcsa.
De gondolom őket mindenki ismeri(legalább kellene:D ) Szóval itt a kedvenc metál zenekarom ami talán ismeretlen lehet sok metált kedvelőnek : https://www.youtube.com/watch?v=2hE3jWIaPAw
3, 18 vagyok, én ugyan ismerem, de szerintem a korosztályom fele minimum nem tudja, hogy kik voltak ők. Amúgy az ellinkelt szám első fele kicsit hasonlított a stílusukra.
4, Mikor játszott a Queen ragtimet?
Wham!💕
Mert szeretem a zenéiket!😍George Michael és Andrew Ridgeley jól összehozták a bandát!😊Nagyon jó dalokat írtak.
The Pretty Reckless.
Mert nincs manapság olyan zenekar, ami classic rock-ot játszana, modern stílussal felvértezve. És mert Taylor Momsen, Ben Philips, Mark Damon és Jamie Perkins (nicsak, felsoroltam minden tagot xd) hihetetlen módon bánik a "kezébe" adott hangszerekkel.
A Kárpátia. Mert mondanivalója van a szövegnek, és nagyon tetszik az énekes hangja.
Külföldiek már nem tetszenek. A Led Zeppelin tetszett meg az Emerson-Lake and Palmer. Kinőttem belőlük. Tetszett még a Rammstein, már nyomaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!