Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek Falco-t?

Szeretitek Falco-t?

Figyelt kérdés

Közel 2 hete bukkantam rá a Jeanny című dalra, amikor is hallgattam a Retro Rádiót. Emlékeztem arra, hogy a dal félig angol, félig német nyelvű, viszont a szöveget nem tudtam felidézni (korábban nem tudtam kihámozni, miről is énekel(t), mert évekkel ezelőtt az angolom még nem volt túl jó, a német nyelvet pedig soha nem tanultam). Nagyon örültem annak, hogy rábukkantam erre a slágerre, mert annak idején, gyerekkoromban nagyon szerettem ezt az érzelmekkel teli dalt. A Rock Me Amadeus és a Der Kommissar című gyöngyszemeket már régóta ismertem.

Úgy vélem, nagyon jó zenéket alkotott, és szomorúsággal tölt el, hogy már 20 éve nincs közöttünk. :( Ti milyennek találtátok Falco-t? Szeretitek a dalait vagy sem?

2018. nov. 26. 19:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom! :'( Ment a zöld kéz!
2019. febr. 28. 12:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Oldschool Happy Hardcore rajongóként a Mutter Der Mann mit der koks nagyon bejön nála! :D nem tudom van-e több ilyen stílusú zenéje, a többi amit láttam inkább másfélébbek voltak.
2022. jún. 21. 02:45
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Ezt én sem tudom, de az a dal valóban jó.

2022. jún. 21. 11:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy néhány hete csak őt hallgatom, imádom a számait. Az életrajzi filmjét is megneztem, szóval mondhatni rajongó lettem. Az életéről annyit, hogy nagyon sajnálom hogy fuggosegekbe menekült, és azt is, hogy fiatalon halt meg. Ha gondolod, beszelgethetunk privátban Róla.
2023. jan. 22. 01:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Nem fontos, csak érdekelt, ki hogyan vélekedik róla.
2023. jan. 22. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!