Szeretitek a Slipknotot?
Szerény véleményem szerint nagyjából a Vol. 3 albumig rendben voltak, de utána nagyon eldivatosodtak. Eléggé lágyak lettek, persze a kis divatmajmok meg felkapták őket. A régebbi korszakukat jobban szeretem.
Tehát:
Mate Feed Kill Repeat - 10/10
Slipknot - 10/10
Iowa - 10/10
Vol. 3 - 10/6
Onnantól kezdve: 10/0
Ez csak az én véleményem. Nektek mi a véleményetek a Slipknotról?
Bírom. Néha előveszem. Mindegyik albumukból tetszenek számok,nem az összes de azért vannak
Inkább csak fejlődésnek mondanám,sok bandával megesik
Bírom Corey scream-jeit és a clean vocal-jait is,szóval nincs bajom egyik stílusukkal sem. Persze az újabb albumjaik engem is inkább untattak
Kedvenc számok: People=Shit,Psychosocial,Eyeless,Purity,Devil in I,Sulfur
Mfkr 10/9
Self titled 10/10
Iowa 10/10
Vol 3 10/7
All hope 10/6
Vol 5 10/5
Self titled a legjobb, de amugy tenyleg a korai szamaik a legjobbak, ha felduhodok, vagy nagy harag van bennem mindig ezt az allatkodast hallgatom, es lassan megnyugszom, amugy ha utananezel akkoriban sok problemajuk volt, elso 2 albumot reszegen, bedrogozva nyomtak vegig a studioban. Szerintem eleg egyedeik, es a self titled albumon a szamok felepitese, szerkezete is megfelolen komplex, vagy csak siman aggressziv. Az utolso ket album tenyleg mar nem olyan extra, de par jol sikerult szamuk azokon is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!