Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen alapon hiszi magáról...

Alllien kérdése:

Milyen alapon hiszi magáról az átlagember, hogy jó?

Figyelt kérdés
Hiszen pont azért átlag. Mert sok van belőle. Ebből egyenesen következik h az átlagemberek jók volnának akkor egy jó világban élnénk. Őszintén. Jó világban élünk?

2021. júl. 20. 14:08
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
És ahhoz nekünk mi közünk van? :D Random ismeretlen amúgy is azt ír a neten, amit akar. Lehet igaz is, de ordas nagy kamu is.
2021. júl. 21. 13:31
 52/55 A kérdező kommentje:

Figyelj itt valahol keresd meg leírtama szitut nincs kedvem még egyszer. Lényeg, hogy kihasználtalak titeket figyelemelterelésre. Gyógyszerkísérletben veszek részt és elég kemény volt. Most kezd lecsengeni. Te dolgod miben hiszel nem hat meg. Mint ahogy azután, hogy békejobbot ajánlottam gusztustalanul nekiálltál velem kötekedni.

Ez a Te szegénységid. Az se érdekel mihez mi közöd van. Fe lettetek használva ha nem lennél olyan tahó amilyen vagy még meg is köszönném így meg csak annyit tudok hozzáfűzni kösz csicskák.

2021. júl. 21. 13:39
 53/55 anonim ***** válasza:
LOL :D Vannak gondok a toronyban. Túl sokat feltételezel mindenfélét, és túl sokat kombinálsz. A kevesebb, néha több, csak hogy közhelyekkel dobáljalak. Azért örülök, hogy ilyen jól elszórakoztatod magad.
2021. júl. 21. 14:29
 54/55 A kérdező kommentje:

Semmi gond a toronyban. Megváltozott tudatállapot van a toronyban. Méghozzá a lehető legnegatívabb irányban mert szenvedek.

Voltak régen gyógyszerproblémáim 2 hetet bent feküdtem a Nyírőbe. Diagnózis az átlagnál magasabb intelligencia térben és időben képben vagyok viszont manipulatív. Pszichiátriai betegségem nincs. Ez azóta is így van sőt.

44 - Szerintem van pozitív oldala a túlszaporodásnak. Méghozzá az, hogy nagy számban jelennek meg értékes emberek. Hülyék is ez tény. De legyünk optimisták. :-)

2021. júl. 21. 15:12
 55/55 anonim ***** válasza:
48%
Ez egy nagyon jó kérdés. Nem értem, higy az emebrek 90%a miért nem öli meg magát. Miért neme gyértelmű nekik, hogy férgek, alsóbb rendűek. De hát pont ezért. Nem tudnak semmit se.
2021. júl. 28. 19:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!