Milyen alapon hiszi magáról az átlagember, hogy jó?
Figyelj itt valahol keresd meg leírtama szitut nincs kedvem még egyszer. Lényeg, hogy kihasználtalak titeket figyelemelterelésre. Gyógyszerkísérletben veszek részt és elég kemény volt. Most kezd lecsengeni. Te dolgod miben hiszel nem hat meg. Mint ahogy azután, hogy békejobbot ajánlottam gusztustalanul nekiálltál velem kötekedni.
Ez a Te szegénységid. Az se érdekel mihez mi közöd van. Fe lettetek használva ha nem lennél olyan tahó amilyen vagy még meg is köszönném így meg csak annyit tudok hozzáfűzni kösz csicskák.
Semmi gond a toronyban. Megváltozott tudatállapot van a toronyban. Méghozzá a lehető legnegatívabb irányban mert szenvedek.
Voltak régen gyógyszerproblémáim 2 hetet bent feküdtem a Nyírőbe. Diagnózis az átlagnál magasabb intelligencia térben és időben képben vagyok viszont manipulatív. Pszichiátriai betegségem nincs. Ez azóta is így van sőt.
44 - Szerintem van pozitív oldala a túlszaporodásnak. Méghozzá az, hogy nagy számban jelennek meg értékes emberek. Hülyék is ez tény. De legyünk optimisták. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!