Miért van az, hogy bármi tudás nélkül tudnak halálkomolyan ítélkezni az átlagemberek?
Első példa:
piroson áthajtott egy bringás nő, amiért megbüntették. Ezt nem akarta, ezért megrúgta a rendőrt és el akart menekülni, majd elfogták és ordítozni, visítani kezdett. Erre a járókelők már ítélkeznek és mondják, hogy segítsünk neki, tanúskodjunk, hogy bántják.
Csak 4x kiabált rá a rendőr, hogy "Azt hiszi magának mindent szabad?" már ebből is lehet tudni, hogy valamit csinált a nő amiért ezt kapja.
Saját sztori:
Elment a buszom, 15 perc múlva jött a következő, gondoltam veszek egy csöndben kéregető hajléktalannak ételt. úgyis csak elvitelre lehetett venni a mekiban, hát vettem neki egy menüt. Odaviszem, mondom neki: Nem éhes? Tessék, vettem hamburgert. Nyúltottam felé, erre felordított, NEM KELL. És azzal a mozdulattal kicsapta a kezemből. A sültkrumpli végig szóródott a járdán, a hambi szétesett, az üdítő meg a fa tövében kötött ki.
Ennyit tettem: A ekzeimet a combomnak csaptam: "Akkor dögölj meg" -mondtam.
És az ezt látó 3 ember egyből nekiállt b*đztatni engem, hogy mit képzelek hogy beszélek vele.. Belerúgni nem akarsz? Mondta először egy pali.
Hát basszus!! Ételt veszek neki, a saját pénzemen, erre rámordít, hogy nem kell és kiveri a kezemből? Ezért csak annyit modntam, hogy Hát akkor dögölj meg. És már fordultam is meg. Ezért komolyan engem kell támadni?
...minek vettél neki kaját?
Tudod, a csövesek nagy többségének piára kellene a pénz.
Nem tudlak sajnálni, mert nagyon, nagyon naiv vagy. Hány éves vagy, ha kérdezhetem?
4-es, mert miért ne? 17 vagyok, gondoltam veszek neki kaját. Tele volt körülötte minden üvegekkel. Pénzt alap, hogy nem adunk hajléktalannak, emrt elissza. a kaját meg megeheti. De nem kell és kiveri a kezemből.
5. De, szép volt, elég lett volna egy köszönöm, nem kérem is :) Jót tettem, cserébe bántanak. Alap, hogy egy dögölj meggel válaszolok. ugyanis nagyon nem esett jól, hogy először az életben különösen jót cselekszem, 1800Ft-omba került a menü, erre le van b*szva a földre. Hát dögöljön meg ott ahol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!